DIREKTOR BOLNICE U LESKOVCU ZATEKAO MEDICINSKU SESTRU NA GOMILI: Ljubavnik glumio da je bolestan, pa ga sprovela u prostorije bolnice - bila je potpuno naga u njegovom zagrljaju

Autor:

Vesti

03.08.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Leskovačke bolnice je 2017. godine zatekao medicinsku sestru s ljubavnikom u prostorijama ove ustanove.

DIREKTOR BOLNICE U LESKOVCU ZATEKAO MEDICINSKU SESTRU NA GOMILI: Ljubavnik glumio da je bolestan, pa ga sprovela u prostorije bolnice - bila je potpuno naga u njegovom zagrljaju

Foto: Instagram/borakonj

U Leskovcu 2017. godine desila se jedna nesvakidašnja situacija u bolnici koja je odjeknula u medijima. Jedno veče je direktor bolnice u Leskovcu krenuo u nenajavljenu kontrolu sat i po posle ponoći. Na jednom od odeljenja nedostajala je medicinska sestra. Nekoliko minuta kasnije ona je pronađena u prostoriji pored ambulante, ali u "nesvakidašnjem izdanju".

Kako su tada pisali mediji, ona je pronađena potpuno naga u zagrljaju nepoznatog muškarca. "Bila je jedna vrlo neprijatna situacija, za svakoga, pa i za mene. Prosto nisam očekivao tako nešto. Kad ne očekujete nešto onda je normalno da se malo, ja, kao i svi koji su bili tu, osetite vrlo neprijatno i jako brzo smo napustili neurološko odeljenje bez pravljenja scena", pričao je tada direktor opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević.

Navodno, kako su tada preneli domaći mediji, tom prilikom se neimenovani ljubavnik uspaničio i pobegao "kao od majke rođen", a skrovište je našao u podrumu bolnice. Njegovim mukama ni tu nije bio kraj, budući da je prema navodima, tu lociran i uhvaćen od strane obezbeđenja, koje je mislilo da je provalnik. 

Nakon što je skandal procureo u javnost, saznalo se da je neimenovana sestra stara (46), a da je ljubavnik iz Bobišta. Navodno, ona ga je tom prilikom zbog prepuštanja strastima, u bolnicu uvela tako što je neimenovani muškarac glumio da je bolestan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bora Konj (@borakonj)

 

Ovaj ljubavni događaj se godinama prepričava i nadograđuje uglavnom preko društvenih mreža. Tada su građani komentarisali: "Sad je kriza naišla. Ljudi se vole. Neko mora da radi i to", drugi građanin je rekao da "svugde to ima" i da je to "sve normalno".

Tada se pisalo da muškarac sa kojim je medicinska sestra vodila ljubav nije bio zaposlen u bolnici, a direktor bolnice je rekao da su oni predali zapisnik pravnoj službi koja je pokrenula disciplinski postupak. Šuškalo se i da je posle svega medicinska sestra otvorila bolovanje i da nije dolazila na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Frki

03.08.2023 18:36

Pa to nije nista strasno to imate u svakoj bolnici doktori i medicinske sestre na kilo rade to.