ANĐELINA TRAŽILA DA JE LUPA PO ZADNJICI! Mračne tajne iz Plejboj vile isplivale na videlo, evo kako su NAPAKOSTILI Donaldu Trampu!

Autor:

Zabava

28.08.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši batler Hjua Hefnera otkrio mračne tajne Plejboj vile!

ANĐELINA TRAŽILA DA JE LUPA PO ZADNJICI! Mračne tajne iz Plejboj vile isplivale na videlo, evo kako su NAPAKOSTILI Donaldu Trampu!

Foto: Tanjug/AP

Brajant Horovic, bivši batler Hjua Hefnera, otkrio je da je jednom prilikom otišao da kupi jeftine kupaće gaće bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu. O ovoj situaciji i mnogim drugim zanimljivim se prisetio sa bivšim "zečicama".

Republika

Foto: Youtube printscreen

Hju Hefner

- Bio je 4. jul. Uvek bi tada bio vatromet i zabava se odvijala pokraj bazena, a jedan od prvih gostiju koji je stigao tog dana bio je Donald Tramp - pričao je Brajant, koji se prisetio da Donald tada nije poneo kupaći kostim:

- Nisam nameravao da potrošim mnogo vremena na to. Tada nisam bio obožavatelj Donalda Trampa i šta sam uradio? Otišao sam u jeftini supermarket i kupio najjeftinije kupaće gaće koje sam mogao da pronađem, ne znam jesu li koštale 10 dolara. Znam da ih je nosio, ali ne znam da li je sa njima stvarno ušao u bazen - prisetio se on.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp

Brajant je radio od 1997. do 2016. godine za Hefnera, a kako je otkrio, Anđelina Džoli ga je molila da je istuče.

- Na jednoj od tig prvih zabava, pre nego što su došle devojke, bila je i tada relativno nepoznata glumica, po imenu Anđelina Džoli. Ovo je bila nakon filma, možda onog filma Džija.Ne mogu tačno da se setim naziva filma, ali bilo je to pre nego što je postala velika zvezda, pre Breda Pita i sličnih stvari - pričao je on, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anđelina Džoli

- Bio sam u kupatilu, čistio ga, praznio kante za smeće i menjao vreće. Bilo je negde iza ponoći. I u kupaonici je bila devojka sa kojom je bila hrpa drugih ljudi. Pokucao sam na vrata da pitam treba li da ispraznim kantu za smeće, a devojka koju tada nisam prepoznao mi je rekla: "Ne, ali treba da me ispljuskaš". Ovo je bilo tokom mojih prvih godina i nisam to učinio. Odbio sam, ali to je verovatno bila najčudnija stvar koja mi se dogodoila - ispričao je Horovic.

Kako je naglasio, nije postajao nikakav poseban razlog što se Anđelina obratila baš njemu. 

- Nije mi to rekla zato što sam bio ja, to se dogodilo samo zato što sam se slučajno našao tamo u tom trenutku - ispričao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading