BRED PIT SMUVAO SUPRUGU SVOG KOLEGE: Na pragu SEDME DECENIJE zaveo zgodnu manekenku, OVA stvar ih je odala!

Autor:

Zabava

26.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom odnosu se spekuliše mesecima, a manekenka je jednim potezom potvrdila sve!

BRED PIT SMUVAO SUPRUGU SVOG KOLEGE: Na pragu SEDME DECENIJE zaveo zgodnu manekenku, OVA stvar ih je odala!

Foto: Tanjug/AP

Svetska javnost bruji o tome da je slavni glumac Bred Pit smuvao manekenku Ines de Ramon, koja je bivša supruga njegovog kolege, glumca Pola Veslija, koji je zvezda serije "Vampirski dnevnici". Ova priča krenula je pre nekoliko meseci, a manekenka je novim potezom podgrejala glasine o njihovom odnosu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ines de Ramon, paparaco

Svetski papraci su je uslikali dok šeta ulicama Los Anđelesa u potpuno opuštenom izdanju, a njena ogrlica je privukla veliku pažnju. Naime, Ines je nosila ogrlicu sa Bredovim inicijalom "B", zbog čega su se podgrejale sumnje da su njih dvoje u vezi.

Ljubavni život Breda Pita uvek je izazivao pažnju, a čuveni glumac poslednjih nekoliko godina vodi pravne bitke sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Njih dvoje su se zabavljali jednu deceniju, pre nego što su stali na "ludi kamen" 2014. godine. Samo dve godine kasnije, Anđelina je podnela zahtev za razvod braka od Breda. Njega su od tad spajali sa mnogim poznatim damama, poput Liki Li i Emili Ratajkovski. Jolivudski zavodnik se još uvek nije razveo od Anđeline iako je prošlo sedam godina otkako više nisu zajedno, a Ines je u procesu razvoda od septembra 2022. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bred Pit

Pit, koji će ove godine napuniti 60 godina, vratio se u centar pažnje kad se pojavio na finalu Vimbldona, gde je pratio okršaj Novaka Đokovića sa Karlosom Alkarazom. Svetska javnost je bila šokirana mladolikošću popularnog glumca, koji je na pragu sedme decenije. Odmah su krenule priče da je nešto radio na sebi. Da je holivudski glumac nešto radio sa licem, potvrdile su njegove fotografije od pre nekoliko meseci gde je izgleda potpuno drugačije nego sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading