OVAKO RITA ORA PEVA "VIDOVDAN": Ponovo gori internet zbog albanske pevačice!

Autor:

Zabava

28.08.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža se masovno sprdaju sa Ritom Orom!

OVAKO RITA ORA PEVA "VIDOVDAN": Ponovo gori internet zbog albanske pevačice!

Foto: Shutterstock

Rita Ora, pevačica albanskog porekla, izazvala je skandal kad je na koncertu u Mađarskoj nosila srpsku zastavu, koju joj je dodao mladić iz publike. Pevačica je više puta bezuspešno pokušala da se opravda, a korisnici društvene mreže Tviter su počeli da se sprdaju na njen račun.

Snimci sa ovog koncerta obišli su društvene mreže, a korisnici su počeli da prave i drugi verzije, gde su ubacili pesme "Vidovdan", "Srpkinja je mene majka rodila", "Veseli se srpski rode" itd.

- Ma kako je Rita Ora divno otpevala ovu pesmu, bravo devojko - napisala je jedna korisnica ove mreže, a snimak pogledajte u nastavku teksta:

U nastavku se možete podsetiti kako se Rita pravdala zbog nošenja srpske zastave, što je izazvalo dodatnu pometnju.

- Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska - ostavila je komentar Rita, koja se oglasila i za medije:

- Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu - izjavila je Rita Ora za "Klan Kosova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading