"VERO MOJA, VERO NAŠA" Patrijarh Porfirije krstio Balaševićevu unuku, sin pokojne legende podelio dirljive scene! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.08.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina i Aleksa Balašević krstili su svoju ćerku Veru u Hramu Svetog Save na Vračaru!

"VERO MOJA, VERO NAŠA" Patrijarh Porfirije krstio Balaševićevu unuku, sin pokojne legende podelio dirljive scene! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/balasevicaleksa

Aleksa, Porfirije, Nikolina

Aleksa Balašević, sin pokojnog Đorđa Balaševića, krstio je sa svojom suprugom ćerku Veru. Oni su je krstili u Hramu Svetog Save na Vračaru i to na njen prvi rođendan.

Čin je obavio patrijarh sprski Porfirije, a fotografije su osvanule na njegovom Instagram profilu. Aleksa se obratio i dirljivim rečima.

- Pre tačno godinu dana, na Matejdan, u vreme nevere, na planetu je stigla Vera. Sa patrijarhom Porfirijem, dokazom da nisu svi sveci samo na nebu. Volim te, Vero moja, Vero naša! - napisao je Aleksa.

Usledilo je pregršt čestitki, a Aleksi je na krštenju ćerke čestitala i pevačica Maja Berović.

Aleksa je objavio nekoliko fotografija sa krštenja, a u objavi se našla i fotografija njegovo oca Đorđa. Podsetimo, Porfirije je venčao Balaševićevog naslednika i njegovu suprugu Nikolinu. Aleksa se potpuno okrenuo veri, a Nikolinu je zaprosio u Jerusalimu.

Podsetimo, Vera je rođena 22. avgusta 2022. godine. Aleksa joj je tada posvetio emotivu objavu i opisao kako je odlučio da joj da ime Vera.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/balasevicaleksa

 

- Vera Balašević, dete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spasava, Vera koja nas čini nepobedivim. 22.08.2022. Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najlepši dolazak na ovaj svet - pojasnio je Aleksa tada u okviru objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milka

23.08.2023 14:24

Cestitam mladim rodjiteljima krstenje deteta. Balasevic je bio velika legenda i mnogo nas je zaduzio

Veki

23.08.2023 15:53

Cudo da nije krstenje obavio neki obican svestenik vec je morao vladika, kompleksi su cudo