"KRALJICA SPLAVOVA" SE VRAĆA NA ESTRADU: Nakon vesti da joj je banka ODUZELA STAN poslala jasnu poruku KOLEGAMA!

Autor:

Zabava

23.08.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Vranić progovorila posle duge medijske pauze, razočarana u kolege i prijatelje!

"KRALJICA SPLAVOVA" SE VRAĆA NA ESTRADU: Nakon vesti da joj je banka ODUZELA STAN poslala jasnu poruku KOLEGAMA!

Foto: G.G./ATAImages

Danijela Vranić

Pevačica Danijela Vranić, koju su svi nazivali "kraljica splavova", povukla se pre deset godina sa javne scene. Nedavno se proširila vest da joj je banka oduzela stan na Novom Beogradu i da živi kod svojih roditelja u Koceljevi, a ona je istakla da živi u elitnom delu grada i da planira povratak na scenu.

- Stan u kojem sam živela pored beogradske Arene prodala sam još pre pet godina. Kupila sam nekretninu u centru grada i tu se sada krijem od medija. Pisalo se da sam se vratila da živim kod roditelja u Valjevo, ali to nije tačno - kaže Vranićeva i dodaje da su joj prve komšije mnoge kolege sa estrade:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Danijela Vranić

- Srela sam Viki Miljković i fino smo se ispričale. Znam da i Đani ovde ima stan, ali na njega još nisam naletela - dodala je Danijela za "Informer".

Planira povratak na estradu

- Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali biće uskoro. Jelena Trifunović mi je uradila pravi hit, vratiću se u velikom stilu! - rekla je Danijela, koja je razočarana u kolege i prijatelje, o čemu je ranije pričala:

- Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo - rekla je Danijela jednom prilikom.

Republika

Foto: youtube.com/CityRecordsOfficial

Danijela Vranić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading