NAPUSTILA SRBIJU NAKON KARLEUŠINE PROMOCIJE: Uhvatili smo Sajsi MC na aerodromu sa NJOM! (PAPARACO)

Autor: A. D. / B. P. M.

Zabava

23.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperka odlučila da ode na zaslužen odmor!

NAPUSTILA SRBIJU NAKON KARLEUŠINE PROMOCIJE: Uhvatili smo Sajsi MC na aerodromu sa NJOM! (PAPARACO)

Foto: Promo

Pevačica Jelena Karleuša je u roku od nedelju dana izbacila dva albuma, "Alfa" i "Omega", i to posle diskografske pauze od čak 11 godina. Sinoć je održala promociju albuma, na kojoj su prisustvovali predstavnici sedme sile, ali i najbliže kolege i saradnici. Među njima se našla i Sajsi MC, koja je autorka na Karleušinom albumu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sajsi MC na Karleušinoj promociji

Rano jutros smo, na naše iznenađenje, zatekli Sajsi na aerodromu "Nikola Tesla". Naime, paparaco portala Republika zatekao je Sajsi sa njenom sestrom, dok čeka da se ukrca na let za Tursku. Reperka je očigledno odlučila da ode na zaslužen odmor.

Podsetimo, Ivana Rašić Trmčić, kako je pravo ime Sajsi MC, se porodila sredinom marta ove godine i na svet je donela devojčicu, kojoj je dala ime Nataša. Ime Nataša je staroslovensko i latinsko ime. Potiče do reči ''natalis'' što u originalnom prevodu znači dan rođenja, imendan, rođendan ili dan Isusovog rođenja ili Božić. Od iste latinske reči poreklom je i žensko ime Natalija. Značenje imena Nataša je u prenesenom smislu najverovatnije - “ona kojoj se Bog raduje”; “ona koja je rođena radosna i srećna”; “ona koju Isus voli”; “ona koja je predodređena za radost”.

Republika

Foto: Republika

Sajsi MC

Nakon porođaja smo stupili u kontakt sa Ivanom, kojoj smo čestitali na porođaju, a ona nam je prenela prve utiske.

Hvala na čestitkama, jako sam srećna u isto vreme osećaj je nestvaran, bogatiji smo za još jednog člana, Ivana i  beba su dobro, sve je prošlo kako treba, jedva čekam da upoznam svoju sestričinu i posvetim joj ljubavi vreme - rekla je sestra Sajsi MC za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading