VOJAŽ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Mislio je da se može SAKRITI u Norveškoj, paparaco ga usnimio na ulicama Osla! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni mladi treper usnimljen sa novom devojkom!

VOJAŽ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Mislio je da se može SAKRITI u Norveškoj, paparaco ga usnimio na ulicama Osla! (VIDEO)

Foto: M.P./ATAImages

Vojaž

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž krajem prošlog meseca pokazao je svoju novu devojku, a kako je Republika otkrila, u pitanju je mlada tiktokerka i infuenserka Tamara Kujačić. Iako se Vojaž trudi da svoj privatni život sakrije od javnosti, nedavno je uhvaćen kako šeta sa njom.

Naime, jedan tiktoker ga je usnimio dok se šetao sa njom u Norveškoj, a Vojaž, koji se pre toga držao za ruku sa njom, ju je odmah pustio.

- Brate, koja je šansa da tebe sretnem u Oslu? - pitao ga je tiktoker.

- Tebra, abnormalno velika - našalio se Vojaž.

Inače, Vojaž i Nući su zakazali prvi solističi koncert za 6. oktobar. Na ovom spektaklu, koji će redefinisati industriju zabave i pomeriti granice aktuelne muzičke scene, nastupaće i  Zera, Crni Cerak & Lacku, Corona, Rimski, Popov, Henny, Desingerica x Pljugica, Gazda Paja i Sajfer. Ovo inače nije sve, već samo neke od superzvezda novog muzičkog talaza, koji će, kako kažu, već najavljeni spektakl pretvoriti u kultnu beogradsku priču i iskustvo koje će nadmašiti aktuelne okvire urbane muzike, ne samo prestonice, već čitavog regiona.

Republika

Foto: Republika

Vojaž i Nući

Popularni treperi se nalaze na turneji i redovno pune klubove širom regiona, a nedavno je Veruović sreo svoju koleginicu Aleksandru Prijović, sa kojom je napravio selfi i otkrio koliko je ceni.

- Jak, jači, Aleksandra Prijović - napisao je Vojaž preko fotografije na kojoj su ispozirali, a koja je nastala na jednom aerodromu.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž i Prija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading