JAK, JAČI, ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! Isplivala privatna fotka Prije i Vojaža, svi komentarišu OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatna fotografija Prije i Vojaža isplivala u javnost!

JAK, JAČI, ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! Isplivala privatna fotka Prije i Vojaža, svi komentarišu OVO! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-stock

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž je na svom Instagram profilu objavio privatnu fotografiju sa talentovanom zvezdom Aleksandrom Prijović

Njih dvoje svakodnevno pune klubove širom regiona tokom letnje turneje, a na jednom od aerodroma su napravili selfi. Pozirali su prisno, a Vojaž nije krio osmeh dok se slikao sa svojom koleginicom, koju je nahvalio.

- Jak, jači, Aleksandra Prijović - napisao je Vojaž.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Vojaž je i ranije govorio o tome koliko ceni i poštuje Prijovićku, a nije krio ni svoju želju da jednog dana uradi duet sa njom. Oboje u predstojećem periodu, pored nastupa, imaju zakazane i koncerte, pa su tako možda i iskoristili priliku da porazgovaraju o budućim planovima.

Aleksandra je pre pet dana nastupala na Guči, gde je za naš portal pričala o pripremama za koncert, kao i o sinu Aleksandru.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

- On je mali, za njega nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Areni. Kad god prođemo pored Arene, on kaže: "Mama, ti ovde pevaš uskoro i biće puno ljudi" - otkrila je Aleksandra za Republiku, pa nastavila:

- Pita me da li stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim. Pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a on je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading