UŽAS KOD SOLUNA! Roditelji poginuli, deca povređena u sudaru kamiona i automobila

Autor:

Svet

16.08.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju grčkog portala Prototema, sudarila su se vozila sa rumunskim registarskim tablicama i kamion

UŽAS KOD SOLUNA! Roditelji poginuli, deca povređena u sudaru kamiona i automobila

Foto: Shutterstock

Na grčkom autoputu Solunski-Seron, danas se desila tragična saobraćajna nesreća u kojoj su stradali roditelji, dok su dvoje dece (uzrasta 12 i 10 godina) povređena. Mlađi dečak je zadobio lakše povrede i njegovo zdravstveno stanje nije ozbiljno, dok će stariji dečko biti podvrgnut operaciji zbog ozbiljnijih povreda.

Prema izveštaju grčkog portala Prototema, sudarila su se vozila sa rumunskim registarskim tablicama i kamion. U ovoj nesreći su stradali ljudi starosti 49 i 45 godina. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla povređene dečake u opštu bolnicu u Solunu.

Po informacijama drugog grčkog izvora, Thestival, stariji dečak je zadobio ozbiljne povrede i trenutno je smešten na pedijatrijskoj hirurgiji bolnice. Planirana je operacija, a nakon toga će biti prebačen u dečiju jedinicu intenzivne nege u drugoj bolnici u Solunu.

Mlađi brat je, srećom, van životne opasnosti i prima medicinsku negu u pedijatrijskoj hirurškoj klinici opšte bolnice Papageorgiou. Obojica dečaka su svesna i komuniciraju sa svojom okolinom, kako se navodi na ovom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading