OVO JE SRPSKI PEVAČ UHAPŠEN U KNINU: Rajko Lalić se muzikom bavi preko 30 godina, a ovo mu je bio NAJVEĆI STRAH!

Autor:

Zabava

23.08.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski pevač koji je uhapšen u Hrvatskoj je jednom prilikom govorio o svom najvećem strahu!

OVO JE SRPSKI PEVAČ UHAPŠEN U KNINU: Rajko Lalić se muzikom bavi preko 30 godina, a ovo mu je bio NAJVEĆI STRAH!

Foto: Printskrin: Youtube/ TV Duga Plus Melodija Records

Danas je kao bomba odjeknula vest da je srpski pevač Rajko Lalić (63) uhapšen u Republici Hrvatskoj, zbog, kako su naveli tamošnji mediji, navodne pogrede ugleda. On je uhapšen u Kninu, a pevač je grupe "Srpska tromeđa", kojoj je baza Strmica kod Knina.

Sastav deluje od 1995. godine i do sada imaju 20 albuma. Jedna od pesama na albumu iz 1995. godine je "Rodni Kninu, stari sprski grade, šta u tebi sad ustaše rade". Rođen je i odrastao u selu Plavna kraj Knina, gde ga smatraju jednim od najboljih izvođača krajiške muzike. Imao je i svetske turneje, a u muzičkom svetu je duže od tri decenije.

Republika

Foto: prinscreen/youtube

Rajko Lalić

Iako nije davao mnogo intervjua tokom svoje karijere, jednom su ga upitali koji je njegov najveći strah, a on je odgovorio.

- Prošlo je ono najteže, ono zlo koje je iza nas, da ne spominjem sad koje je. Tako da više nemam strahova - izjavio je tada on u "Novogidšnjoj pitalici".

Podsetimo, hrvatski mediji su preneli da je sprovedena istraga i da je ustanovljeno da je Rajko izvodio pesme iz 1995. godine, u kojima se navodno Republika Hrvatska izvrće ruglu i omalovažava. Dalje su naveli da je nosio odevne predmete i znakove kojima je pokazivao pripadnost nepostojećoj teritorijalnoj tvorevini. Ovo je završilo na društvenim mrežama, čime je prekršan član 5 zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.  

Hrvatski mediji dalje navode da je Lalić predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je krivična prijava dostavljena Opštinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku i protiv njega će biti podnet i Optužni predlog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading