UHAPŠEN SRPSKI PEVAČ U HRVATSKOJ! Evo za šta ga terete!

Autor:

Zabava

23.08.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski pevač Rajko Lalić uhapšen u Hrvatskoj!

UHAPŠEN SRPSKI PEVAČ U HRVATSKOJ! Evo za šta ga terete!

Foto: prinscreen/youtube

Srpski pevač Rajko Lalić (63) uhapšen je u Kninu zbog povreda ugleda Republike Hrvatske, navode hrvatski mediji. Lalić je pevač grupe "Srpska tromeđa", koja je nastala 1995. godine i ima 20 albuma. Uglavnom nastupaju na lokalnim manifestacijama u Hrvatskoj, kao što je "Sijelo Tromeđe", u Strmici kod Knina.

Kako navode tamošnji mediji, sprovedena je istraga u toku koje je ustanovljeno da je Lalić izvodio iz 1995. godine, u kojima se Hrvatska javno omalovažava i izvrće ruglu. Kako dalje navode, on je nosio određene odevne predmete i znakove koji pokazuju pripadnost nepostojećoj teritorijalnoj tvorevini, što je završilo na društvenim mrežama. Ovime je, kako se navodi, prekršen član 5 zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a krivična prijava je dostavljena Opštinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku. Kako navodi "Crna-hronika.info", protiv njega će biti podnet Optužni predlog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading