"IMALI SU NALOG ZA PRIVOĐENJE" Oglasio se producent nakon HAPŠENJA Miloša Vlalukina u Skupštini Srbije!

Autor:

Zabava

28.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent Maksa Ćatović otkrio kako je došlo do glumčevog hapšenja!

"IMALI SU NALOG ZA PRIVOĐENJE" Oglasio se producent nakon HAPŠENJA Miloša Vlalukina u Skupštini Srbije!

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATAImages

Policija je juče privela glumca Miloša Vlalukina prilikom rutinske kontrole na ulasku u Narodnu skupštinu, gde se snimala serija "Ringišpil", po romanu Jelene Bačić Alimpić.

Oglasio se producent Maksa Ćatović, te istakao da je razlog kazna koju je glumac imao.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Miloš Vlalukin

- Miloš je priveden u nedelju zbog neplaćene kazne za 8.000 dinara. Snimali smo seriju ‘Ringišpil’ u Narodnoj Skupštini. Procedura za ulazak je zahtevala da svi pokažu lične karte. Tokom provere je utvrđeno da ima nalog za privođenje od strane sudije za prekršaje. Policajci su ga odveli u policijsku stanicu u Ulici majke Jevrosime - rekao je producent za "Kurir", pa dodao:

- Ovim putem bih izrazio veliku zahvalnost policiji koja je uvažila našu molbu i dopratila ga nazad u Skupštinu, kako bi odradio posao. Snimanje je dozvoljeno samo nedeljom, a na setu je bilo više od 200 ljudi. Sve se to dogodilo zbog neplaćene kazne od 8.000 dinara. Ne znam da li je u pitanju kazna za parkiranje ili nešto drugo. Kazna je mala, ali je njegova neodgovornost dovela do te situacije - zaključio je Ćatović.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maksa Ćatović

Kako je dobro obavešten izvor za Republiku ranije otkrio, u pitanju je saobraćajni prekršaj. 

- Samo znam da je u pitanju saobraćajni prekršaj... Mislim da to svakome može da se desi, malo nepažnje, inače znam da nije taj tip, ne bi bežao od plaćanja, nego je verovatno potpuno smetnuo s uma - rekao je izvor blizak glumcu za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading