OVO JE NAJPOPULARNIJI FETIŠ NA SVETU: Mnogi su se IZNENADILI, ovo je ZABRINJAVAJUĆE!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ima pravu za svoju fantaziju u krevetu, ipak važno je znati kada pređemo granicu normalnosti, kako će to uticati na nas i naše mentalno zdravlje!

OVO JE NAJPOPULARNIJI FETIŠ NA SVETU: Mnogi su se IZNENADILI, ovo je ZABRINJAVAJUĆE!

Foto: Shutterstock

Svaki pojedinac nosi sa sobom svoje sakrivene fantazije kada je reč o seksualnosti, a ključno je pronaći osobu s kojom se osećate udobno u istraživanju novih sfera intimnosti i koja će ispunjavati vaše želje.

Bilo da preferirate tradicionalan pristup ili ste skloni istraživanju granica, svako ima svoje unutarnje pokretače. Važno je da se svaka strana oseća uključeno i ispunjeno.

Ipak ova istraživanja su mnoge zabrinula, jer je najpopuarniji jedan od najbizarnijih, prenosi "Metro".

Sado-mazo

Ovaj fetiš je dobro poznat mnogima i često se skraćeno naziva S&M. Sadizam uključuje zadavanje fizičke ili emocionalne boli drugoj osobi radi seksualnog zadovoljstva, dok je mazohizam uživanje u vlastitoj boli, poniženju ili patnji. Ova tema može biti kontroverzna i manje zastupljena, ali privlači znatnu pažnju, sa stotinama miliona pregleda na internetu svake godine.

Republika

Foto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Sado-mazo je najpopularniji fetiš

 

 

Odmah posle njega slede ova tri po poluarnosti:

Poniženje: Ovaj fetiš je sličan prethodno pomenutim, gde se seksualno zadovoljstvo postiže osećajem posramljivanja i omalovažavanja. Važno je napomenuti da ovo ne mora nužno uključivati fizičku bol ili nasilje, već može biti i verbalno.

CBT (Co*k and Ball Torture): Ova skraćenica označava seksualni fetiš koji se fokusira na penis i testise. Uključuje primenu fizičke nelagodnosti ili bola, poput stiskanja, udaranja, igranja voskom, genitalnih pirsinga, šibanja, igre s uretrom, škakljanja, elektrostimulacije, pa čak i udaranja. Iako se o ovome manje diskutuje, ono intrigira i privlači pažnju, kako među pojedincima tako i u digitalnom svetu.

Mumificiranje: Ovaj fetiš možda nije svima poznat, ali privlači značajnu pažnju sa oko 325.000 pretraga godišnje. Ova praksa podrazumeva umotavanje tela od glave do pete, gotovo poput mumija, sa ciljem postizanja seksualnog zadovoljstva. Osećaj potpunog nepomičnosti i ograničenja često je deo ovog iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading