SAZNAJEMO: Evo kakva je situacija sa Aleksom Avramovićem, koji je doživeo POVREDU protiv Portorika!

Autor:

Sport

28.08.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker "orlova" je napustio igru sredinom četvrte deonice.

SAZNAJEMO: Evo kakva je situacija sa Aleksom Avramovićem, koji je doživeo POVREDU protiv Portorika!

Foto: FIBA

Aleksa Avramović u duelu sa Tremontom Votersom

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je do druge pobede na ovogodišnjem Mundobasketu, pošto je u meču drugog kola savladala selekciju Portorika, sa ubedljivih 94:77.

Činilo se da će izabranici Svetislava Pešića stići i do ubedljivije pobede, imali su i preko 30 razlike, ali su u drugom delu meča popustili, pa su se mnogi uplašili u četvrtoj četvrtini za ishod meča.

Ipak, uspeli su naši igrači da upišu trijumf, ali ih je zadesio još jedan peh na ovom prvenstvu. Naime, nakon jednog duela u reketu, Aleksa Avramović je pao na teren, a uhvatio se za skočni zglob. Uspeo je da izvede slobodna bacanja, međutim, odmah je tražio izmenu, kako bi napustio teren i više se nije vraćao u igru na ovoj utakmici.

Međutim, kako saznaje portal "Republika", navijači reprezentacije Srbije mogu da odahnu, pošto povreda košarkaša Partizana nije ozbiljnije prirode. Njemu je odmah Gaga Radovanović, doktor reprezentacije, namestio zglob, pa će Avramović biti spreman za nastavak turnira.

Postoji opcija da, kao i Filip Petrušev, preskoči duel protiv Južnog Sudana, međutim, biće spreman za drugu fazu, kada će i početi prave borbe na ovom prvenstvu.

Podsetimo, selekcija Srbije će u meču trećeg kola igrati protiv afričke selekcije, a susret je zakazan za 10 ujutru, i igraće se u Manili, baš kao i dva prethodna duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading