ŠOK NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Svetislav Pešić pričao, a onda se desila NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA!

Autor:

Sport

28.08.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da veruju da se ovo dogodilo.

ŠOK NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Svetislav Pešić pričao, a onda se desila NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je i drugu pobedu na Mundobasketu, pošto je u utakmici drugog kola savladala selekciju Portorika sa 94:77 (27:15, 30:12, 18:31, 19:19).

Imala je naša ekipa i 30 razlike, ali je potpuno pala u drugom poluvremenu, pa smo omogućili Portorikancima da smanje na svega deset razlike. Ipak, "orlovi" su do kraja rutinski priveli utakmicu.

Posle duela, održana je i konferencija, na kojoj su pričali Nikola Jović, kao i selektor Svetislav Pešić.

Prvi je utiske izneo košarkaš Majami Hita

- Prvo hoću da poželim treneru srećan rođendan. Nadam se da ima lep dan pogotovo jer smo pobedili. Prvo poluvreme je bilo sjajno za nas, uradili smo sve što je trener tražio od nas. Drugo poluvreme je bilo potpuno suprotno. Rezultat je dobar, ali nismo zadovoljni - istakao je on na konferenciji. 

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić, selektor Srbije

Na njegove reči se nadovezao i selektor.

- Slažem se sa svim što je Nikola rekao, to je i moje mišljenje. Generalno ne pričam o drugim timovima, pričam o mom timu. Portoriko je tim sa dobrom tranzicjom i to im je prvi kvalitet. Ako trče, ako daju trojke.. Naravno to je jedan ponosan tim sa dobrom reakcijom u drugih 20 minuta. Kako smo igrali prvih 20 mintua to je sjajno - rekao je Pešić.

Krilni centar Srbije je pričao i o Bogdanu Bogdanoviću, lideru ove ekipe.

- Napad ide kroz njega, Bogdan je naš najbolji igrač, Nije dobro šutirao, ali verujemo u njega. Ja sam pogodio neke otvorene šuteve, ali sam siguran da će Bogdan biti bolji. Nastavićemo da igramo kroz njega i on i Milutinov sjajno igraju pik zajedno - zaključio je Nikola Jović.

Nakon što su završena izlaganja na engleskom jeziku, očekivalo se da će njih dvojica sve ponoviti i na srpskom, kao i da će uslediti pitanja novinara.

Selektor i najmlađi košarkaš Srbije zbunjeno su se gledali, očekivali su da pričaju na srpskom, ali priliku za to nisu dobili, na opšte iznenanđenje svih prisutnih.

Naredni meč će naš tim odigrati za dva dana, a rival će nam od 10 sati biti selekcija Južnog Sudana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading