DOBRIĆ OPREZAN PRED PORTORIKO: Oni su daleko bolja ekipa!

Autor: Tanjug

Sport

27.08.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac naše zemlje najavio naredni meč "orlova" na Mundobasketu.

DOBRIĆ OPREZAN PRED PORTORIKO: Oni su daleko bolja ekipa!

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Košarkaš Srbije Ognjen Dobrić poručio je pred meč protiv Portorika da je hemija u ekipi od prvog dana dobra i dodao da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od prijateljske koju su ovi rivali odigrali pre desetak dana u Beogradu.

- Hemija je od prvog dana dobra, na tome nismo ni morali da radimo. Sve je kliknulo i sve ide kako treba - rekao je Dobrić novinarima uoči utakmice protiv Portorika.

"Orlovi" su ouči Mundobasketa sa narednim protivnikom odigrali prijateljski meč u Beogradu, kad su slavili sa 35 poena razlike - 110:75.

- Očekujemo skroz drugačiju utakmicu u odnosu na onu u Beogradu. Mislim da razlika nije bila realna jer je Portoriko daleko bolja ekipa. Naravno, ne umanjujem našu igru i naš kvalitet, ali mislim da taj tim može bolje i da će dati sve od sebe da pokažu da slučajno nisu tu - rekao je Dobrić i dodao da je tim spreman za predstojeće izazove.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

- Znamo šta nas čeka. Spremni smo za to i fizički i psihički. Samo razmišljamo o sledećoj utakmici. Svi su spremni, jedva čekamo da ta utakmica počne i da to odradimo kako treba.

Dobrić očekuje da ekipa napreduje kako bude odmicao šampionat.

- Što se tiče košarkaških stvari, normalno je da iz dana u dan i utakmice u utakmicu izgledamo bolje i kako prvenstvo bude odmicalo, nadam se da ćemo biti bolji. U meču sa Portorikom se nadam da ćemo biti bolji nego u meču sa Kinom - poručio je novi košarkaš Virtusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading