PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO NESTALE IVE (27) IZ NOVOG SADA

Autor:

Hronika

27.08.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Telo ženske osobe pronađeno je danas oko 13.15 pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca.

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO NESTALE IVE (27) IZ NOVOG SADA

Foto: Fcebook/Iva Balog

Iva Balog nestala u Novom Sadu

U pitanju je nestala Novosađanka Iva Balog (27).

Telo je odneto na obdukciju kako bi se utvrdio identitet i uzrok smrti.

Podsećamo, Novosadskoj policiji je juče ujutru prijavljeno da je Iva Balog nestala oko četiri sata. Na pomenutu plažu odmah su upućena policija, ali i ronioci Žandarmerije koji su se uključili u potragu za ovom Novosađankom.

Porodica je po saznanju da je jedan momak, prema sopstvenim tvrdnjama, video Ivu u Partizanskoj ulici kako se tetura tog jutra, uspela da stupi u kontakt sa njim.

- Taj momak je sada otišao sa mojim sinom, Ivinim bratom, kod inspektora za krvne delikte, tek nakon što smo mi jutros otišli da prijavimo da je dečko voljan da dođe da pregleda snimke i da nam pomogne. Dečko tvrdi da ju je video, siguran je. Bio je na pumpi, sipao gorivo i na semaforu je video devojku koja po svemu odgovara mojoj Ivi. Sačuvao je račun, srećom, pa znamo i tačno vreme kada ju je video - kaže uznemirena majka Arijana.

Ona dodaje i da se od kako se Ivinom bratu javila njena drugarica juče ujutro čim je nestala, čitava porodica aktivno traži, ali se plaše da to nije dovoljno.

- David je za manje od 20 minuta bio na Oficircu. Video je ta četiri momka, koji su rekli da su 2000. godište, ali i da su videli da je Iva izašla iz vode. Apelovali smo i apelujemo da nam se jave, nema potrebe da se plaše. Svaka relevantna informacija nam mnogo znači - kaže uplakana majka.

Arijana navodi da je njena ćerka došla kobnog dana posle pet meseci napornog rada.

- Po 13-14 sati je ona bila na nogama. Tog dana je bila presrećna, ceo dan je skakutala što je došla kući, što vidi brata i sestru, nas roditelje, ali i što će posle toliko vremena biti sa prijateljima. Molim vas, apelujte na sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju, živimo u paklu. Tražimo sunce naše, bez obzira koliko je minorna činjenica, samo da znamo da je izašla na obalu - kaže uplakana žena.

Ona se javno obratila i svojoj ćerki.

- Iva, sunce moje, vrati se kući sine, molim te, ako ovo pročitaš. Ma šta god da je u pitanju, nemoj da te je sramota, svi te čekamo - jedva je izgovorila neutešna majka.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading