IVU (27) MLADIĆ VIDEO KAKO ŠETA SREDINOM ULICE? Svi traže Novosađanku, sestra otkriva nove detalje: Policija pregleda snimke sa sigurnosnih kamera, a ronioci pretražuju Dunav!

Autor:

Vesti

26.08.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ivi Balog se izgubio svaki trag jutros oko 4.00 časova kada je viđena u vodi.

IVU (27) MLADIĆ VIDEO KAKO ŠETA SREDINOM ULICE? Svi traže Novosađanku, sestra otkriva nove detalje: Policija pregleda snimke sa sigurnosnih kamera, a ronioci pretražuju Dunav!

Foto: Fcebook/Iva Balog

Iva Balog

"Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi trag. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je nekako došla do grada, ali gde je ne znamo", ovako započinje priču Martina Balog sestra Novosađanke Ive (27) koja je poslednji put viđena sinoć oko 4 sata nakon ponoći u Dunavu na Oficirskoj plaži.

Ivi se izgubio svaki trag, a kako objašnjava njena sestra, nakon objave o Ivinom nestanku javio neki momak i rekao da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta.

- Sinoć je bila velika žurka na Oficircu i Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi svaki trag. Ronioci Žandarmerije pretražuju teren a policiji se nakon naše objave na društvenim mrežama o Ivinom nestanku javio jedan momak koji je tvrdio da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta - priča sestra nestale Ive Balog, piše Blic.

Foto: Fcebook/Iva Balog

Iva Balog nestala u Novom Sadu

Kako kaže, policija je počela da pregleda sigurnosne kamere u tom delu grada i video-nadzor okolnih firmi.

- Išli smo da pregledamo jedan snimak iz jedne prodavnice ali to nije bila ona međutim, momak tvrdi i dalje da ju je video pa sada čim policija pronađe novi snimak trčimo na prepoznavanje. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je zaista nekako došla do grada a gde je, ne znamo - priča potreseno Ivina sestra.

Foto: instagram printskrin

Nestala Iva Balog

Podsetimo, ronioci Žandarmerije od jutros pretražuju teren uz policiju koja čamcima "češlja" obalu reke.

 

 

Porodica apeluje na građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah jave policiji na broj 192.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading