MESECIMA JE VARAO TRUDNU ŽENU, A RAZLOG JE UŽASAN: Kada je otkrio šta je u pitanju, dobio titulu NAJVEĆEG JADNIKA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug je varao ženu dok je bila trudna, a razlog je još šokantniji!

MESECIMA JE VARAO TRUDNU ŽENU, A RAZLOG JE UŽASAN: Kada je otkrio šta je u pitanju, dobio titulu NAJVEĆEG JADNIKA

Foto: Shuttestock

Jedna žena je nedavno podelila svoju bolnu priču na popularnoj platformi "Redit", otkrivajući kako je njen suprug varao dok je bila trudna, ali i šokantni razlog koji joj je suprug naveo kao opravdanje za svoju aferu.

Poverenje iznevereno

Kako je sama ispričala, primetila je da njen suprug provodi mnogo vremena sa koleginicom s posla, i uprkos njenim upozorenjima, on je tvrdio da između njih postoji isključivo poslovni odnos. Sa saznanjem da je trudna, zabrinutost za budućnost je rasla, ali je odlučila da pokuša da zaboravi svoje sumnje i ne postane "supruga koja kontroliše svog muža".

Šokantno opravdanje za prevaru

Četiri meseca nakon porođaja, saznala je da je njen suprug zapravo spavao s koleginicom. Kada ga je suočila, on je šokantno opravdanje izneo - navodno je to uradio jer je beba delila krevet s njima, te nisu mogli da se "maze". Dodatno je optužio svoju suprugu da je stalno umorna zbog deteta i da ne želi da gleda filmove s njim, piše "Najzena".

Foto: Shutterstock

Četiri meseca nakon porođaja, saznala je da je njen suprug zapravo spavao s koleginicom


Podrška korisnika "Redita"

Nakon svega, ova hrabra žena je odlučila da želi razvod, ali se suočava s finansijskim poteškoćama, budući da je napustila posao kako bi bila sa detetom. Njena iskrena priča izazvala je veliku pažnju na "Reditu", gde su korisnici izrazili šok, ogorčenje i bes zbog ponašanja njenog supruga i njegovog opravdanja afere. Jedan od komentara istakao je da "postoje samo dva razloga za prevaru. Zato što je to želeo. Zato što je mogao. I tu se priča završava".

Ova priča je podstakla raspravu o poverenju, vernosti i podršci u bračnim odnosima, istovremeno naglašavajući važnost iskrenosti i poštovanja između partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading