POZA LEPTIR U INTIMNIM ODNOSIMA: Ženski užitak biće na VRHUNCU, muškarci pokažite šta znate!

Autor:

Lifestyle

11.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac ima ulogu da odredi tempo i dinamiku, a žena da se opusti i uživa.

POZA LEPTIR U INTIMNIM ODNOSIMA: Ženski užitak biće na VRHUNCU, muškarci pokažite šta znate!

Foto: Shutterstock

Poza leptira je se*sualna poza koja ističe zadovoljstvo kao glavnu poentu, umesto fokusiranja na akrobacije i ekstremne položaje. Ova poza dokazuje da se*s ne mora da prkosi gravitaciji da bi bio zabavan i prijatan, te je idealna za ponovno osvežavanje strasti u dugotrajnim vezama.

Poreklo i naziv

Na drevnim stranicama Kama Sutre, poza leptira se može pronaći pod nazivom "položaj cvetanja". Naziv jasno sugeriše da ova poza omogućava ženskom vrhunac da procveta, dok je muškarcu poverena uloga režisera celokupnog iskustva.


Žensko uživanje

U ovoj pozi, ženski zadatak je da se opusti i uživa, dok muškarac preuzima inicijativu i kontrolu. Njegova uloga obuhvata vođenje tempa i dinamike, kao i nežne dodire koji dodatno pojačavaju senzaciju zadovoljstva.

Foto: Shutterstock

Poza leptira u intimnim odnosima


Putovanje u druge dimenzije

Duboko prodiranje i stimulacija klitorisa u ovoj pozi omogućavaju partnerima da dožive zadovoljstvo koje ih može odvesti u "druge dimenzije", poput delikatnih leptira kako bi se doživela potpuna senzacija zadovoljstva.

 

Poza leptira predstavlja izuzetno uživanje za oba partnera, ističući važnost zadovoljstva i povezanosti iznad svega. Njen jednostavan koncept pruža priliku za novu dimenziju intimnosti i strasti u dugotrajnim vezama, dok istovremeno oslobađa od pritiska da se*s mora biti ekstreman da bi bio zadovoljavajući. Ova poza podseća na to da je ključno uživati u trenutku i podeliti intimnost sa partnerom na način koji odgovara oboma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading