ZBOG ZAVISNOSTI OD INTIMNIH ODNOSA HTELA SAM DA SE UBIJEM: Ovo je POKRETAČ nenormalne i opsesivne želje

Autor:

Lifestyle

15.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavisnost od se*sa jedne žene preuzela je njen život - i gurnula je na ivicu samoubistva.

ZBOG ZAVISNOSTI OD INTIMNIH ODNOSA HTELA SAM DA SE UBIJEM: Ovo je POKRETAČ nenormalne i opsesivne želje

Foto: YouTube/ We’re All Insane

Voditeljka podkasta gde je žena govorila o intimnim odnosima

Devojka po imenu Amanda je nedavno dala intervju za podkast Ve're All Insane sa voditeljkom Devorah Roloff o tome kako joj je njena opsesija intimnošću dala iskrivljen osećaj ljubavi. Primetila je da je često imala intimne odnose kada ju je ostavio dečko. Tada je imala 26 godina i pripisala je se*sualno aktivan način života svom odrastanju. Njen loš odnos sa mamom doveo je do toga da bira toksične muškarce. Se*s je koristila kao oblik kontrole da ih "popravi".

Amanda nije verovala u romansu i mislila je da su veze samo intima. Ona je opisala iskustvo sa svojim prvim dečkom, a sam odnos je bio i agresivan zbog njegovog problema sa pićem i opijanjem.

Foto: shutterstock

Ispovest žene koja je bila zavisnica od se*a

Veza je postala toksična jer tokom njihovih sastanka nije bilo "vođenja ljubavi". Na kraju je zatrudnela, međutim, izgubila je bebu i dečko ju je napustio. Nakon što je otišao, Amanda je pokušala da ublaži bol zbog gubitka sina se*som sa svima koje je srela, piše "Njujork post".

- Upravo sam radila nešto veoma neodgovorno jer sam povredila ljude koji zaista nije trebalo da budu povređeni. To je bilo samo zbog mog instinktivnog zadovoljstva da povratim kontrolu i nahranim svoj ego i sve između čega sam se osećala kao da sam tako dugo izgubila. Bila sam u najmanju ruku u haosu, moj život je bio veoma, veoma loš, osećala sam se kao da samo preživljavam, snalazim se, radim ono što sam mora i odbila sam od mnogo toga - rekla je.

Kada je njen sada već bivši saznao za afere, raskinuo je.

- Bila sam histerična, bukvalno sam se osećala tako emocionalno nesposobnim. Osećala sam kao da ću se ubiti. Nažalost imam veliki ego, i to je na neki način jedan od razloga zašto sam zavisnica od se*sa, to je zato što imam veliki ego i nakon što je moj ego umro, nisam želela više da živim - priznala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading