LEGENDARNI PEVAČ IZVREĐAO PUBLIKU NA NASTUPU: Nikada nas više nećete videti ovde!

Autor:

Zabava

15.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Albarn, frontmen grupe "Blur", pobesneo zbog nepoštovanja publike!

LEGENDARNI PEVAČ IZVREĐAO PUBLIKU NA NASTUPU: Nikada nas više nećete videti ovde!

Foto: Profiemdia

Dejmon Albarn, frontmen kultnog benda "Blur" pobesneo je na nastupu svoje grupe na čuvenom festivalu Koačela u nedelju veče. Naime, njega je iznervirala publika, koju je nazvao "sramotnom". Albarn je poručio da njegova grupa više nikad neće nastupati tamo.

Iako je bend izveo neke od svojih klasika poput "Song 2", "Girls And Boys" i "Tender", Albarn je primetio da publika nije bila previše entuzijastična. Pokušavajući da motiviše publiku da peva i pleše tokom nastupa, Albarn nije uspeo da ih pokrene, što ga je iznerviralo i na kraju izazvalo da se obrati publici sa nekoliko nepristojnih reči.

- Nikad nas više neće videti ovde, pa j*beno možete i da pevate - poručio je Albarn.

Republika

Foto: Profiemdia

Dejmon Albarn, frontmen grupe "Blur"

Nakon incidenta, fanovi su se oglasili na društvenim mrežama braneći britanski bend i osuđujući publiku kao "mrtvu". Mnogi su izrazili ogorčenje zbog nedostatka poštovanja prema bendu, dok su drugi tvrdili da je odgovornost na organizatorima Koačela festivala što Blur nisu imali odgovarajući tretman.

Pre nastupa na festivalu, Albarn i basista benda, Aleks Džejms, izrazili su svoja očekivanja da će to biti neobično iskustvo. Albarn je istakao da je teško proceniti reakciju publike na Koačela festivalu, nazivajući ga "čudnim mestom" gde je publika "na nekoj svojoj planeti".

Iako su se suočili sa neprijatnom reakcijom publike, bend je pokušao da izvuče najbolje iz situacije. Na kraju nastupa, bend je pozvao lokalne "Torres Martinez Cahuilla" pevače ptica na scenu, kao omaž Mohave pustinji, gde se festival održava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading