BILA SAM U BRAKU SA ZAVISNIKOM OD INTIMNIH ODNOSA: Zvuči kao RAJ, ali je STRAVIČNO

Autor:

Lifestyle

06.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakao koji sam proživela u braku sa zavisnikom od intimnih odnosa.

BILA SAM U BRAKU SA ZAVISNIKOM OD INTIMNIH ODNOSA: Zvuči kao RAJ, ali je STRAVIČNO

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Mari Vilijams je nedavno podelila svoju iskustvo sa strašnom zavisnošću od se*sa, koja je uništila njen brak i ostavila duboke emotivne i fizičke ožiljke. U svojoj potresnoj ispovesti za "Daily Mail", opisala je kako je godinama trpela fizički bol i gubitak samopoštovanja zbog suprugove neutažive žudnje za intimnošću.

Prvi susret sa suprugom

U kolumni, Mari je opisala kako je upoznala svog supruga Majkla i kako je njihov brak tokom godina postao zamka iz koje nije mogla da nađe izlaz. Iako su bili mladi i zaljubljeni, Mari je otkrila da je već u ranim fazama veze bilo crvenih zastavica na koje nije obraćala pažnju.

Zavisnost od intimnih odnosa 

Kako je vreme prolazilo, Mari je shvatila da je njen suprug zavisnik od se*sa, a njegova neutaživa potreba za intimnošću dovela ju je do tačke fizičke i emotivne iscrpljenosti. Suprugova želja za se*som više puta dnevno, ignorisanje njenih granica i molbi za odmorom, doveli su do toga da se Mari oseća kao komad mesa, izložena fizičkom i emotivnom zlostavljanju.

Foto: Shutterstock

Ostavila je supruga jer je zavisan od intimnih odnosa


Borba za opstanak braka

Iako je bila svesna problematičnosti braka, Mari je odlučila da ostane uz svog supruga iz straha od razvoda, zbog traume koju je pretrpela kao dete kada su se njeni roditelji razveli. I pored svega, Mari je i dalje volela svog supruga i trudila se da održi porodičnu atmosferu stabilnom, ali suočena sa patnjom koju je trpela.

Potraga za izlazom

Nakon mnogo unutrašnjih previranja, Mari je konačno skupila hrabrosti da napusti svoj brak i suoči se sa traumom koju je pretrpela. Ispovedila se svojoj deci i dobila je podršku od porodice i prijatelja, te je krenula putem ozdravljenja i traganja za sopstvenim identitetom van toksičnog braka.

Samopoštovanje

Kroz terapiju i podršku svojih najbližih, Mari je počela da obnavlja svoje samopoštovanje i ponovo otkriva radosti života. Njen put nije bio lak, ali je kroz svoju iskrenu ispovest pružila nadu i inspiraciju drugima koji se bore sa sličnim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading