IMAM DEVOJKU KOJA JE LEPA KAO BOGINJA, ALI MRZIM DA IMAM INTIMNE ODNOSE SA NJOM: Nećete verovati šta je razlog

Autor:

Lifestyle

03.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ispovesti je priznao da je njegova devojka čista desetka, a on je prosečan te ne može da veruje da su im intimni odnosi tako loši.

IMAM DEVOJKU KOJA JE LEPA KAO BOGINJA, ALI MRZIM DA IMAM INTIMNE ODNOSE SA NJOM: Nećete verovati šta je razlog

Foto: shutterstock

Muškarac koji ima 29 godina rekao je u ispovesti da je već mesecima u vezi sa devojkom koja je prelepa, ali to ne pomaže da imaju odnose.

- Ja sam momak od 29 godina i izlazim sa prelepom devojkom već nekoliko meseci. Kad kažem prelepa, mislim ona je neverovatno lepa, pametna, duhovita. Nisam mogao da verujem da je zainteresovana za mene – ne da nisam lep, ali ako je ona 10, ja sam verovatno šest. Imamo nekoliko zajedničkih prijatelja, tako smo se upoznali i volim da budem sa njom. U redu, evo problema, sviđa mi se kao luda, ali se*s je prilično dosadan, zapravo najdosadniji koji sam ikada imao. Malo je nezgodno i na kraju se osećam nesvesno, što pogoršava stvari. Nije ni prirodno ni zabavno kao sa prethodnim partnerkama, a osim toga, ja sam uvek taj koji to inicira. Čini se da joj to nikada ne smeta. Znam da nismo dugo zajedno, tako da uvek postoji šansa da se stvari poprave kako se bolje upoznamo - rekao je on u ispovesti za "Miror".

Foto: Shutterstock

Muškarac nema želju da spava sa devojkom

- Međutim, ne želim da je uznemirim ili da nas oboje osramotim iznošenjem toga. Zbunjen sam, jer nikada ranije nisam bio u ovakvoj situaciji. Imate neku ideju? - pitao je muškarac savetnicu.

Potom mu je savetnica rekla mišljenje.

-  Samo zato što je lepa i što ti se sviđa ne znači da ćete vas dvoje imati dobru se*sualnu hemiju. Na papiru može izgledati sjajno, ali u stvarnosti stvari su drugačije. Možda nema poverenja u tebe i iskustvo. Samopouzdanje nema nikakve veze sa izgledom ili kako te drugi ljudi vide, već o tome kako ti vidiš sebe. Zato mislim da je ključ manje kritičnosti ili stavljanja previše naglaska na sam se*s. Možda da se malo odmakneš i daš joj priliku da bude romantična ili započne se*s. To je nešto zbog čega se može osećati sigurnije kada ste duže zajedno. Nekim ljudima je potrebno samo malo više vremena da se osećaju prijatno kada se zaista desi odnos. Iako je se*s važan, važan je i odnos u celini. Možda treba da se više fokusirate na romantiku, pronađi način da povećaš njeno samopouzdanje i, kako kažeš, da je upoznaš na dubljem nivou. Takođe, možda nisi tako opušten kao što misliš da jesi. Zvuči kao da se ne osećaš dovoljno dobro za nju - možda još uvek čekaš da te ostavi ili si previše zaslepljeni njenim izgledom i ličnošću, pa razmisli i o tome. Ako se malo opustiš i veruješ da je ona uz tebe jer i ti imaš mnogo toga da ponudiš, onda bi sve moglo biti lakše - savetovala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading