OVAKO SE OSEĆA MUŠKARAC KADA JE ŽENA "TAMO DOLE" VLAŽNA: A ova poza na TABUREU dovešće svakoga do ludila!

Autor:

Lifestyle

21.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako lubrikant može pomoći da postignete vrhunac?

OVAKO SE OSEĆA MUŠKARAC KADA JE ŽENA "TAMO DOLE" VLAŽNA: A ova poza na TABUREU dovešće svakoga do ludila!

Foto: Shutterstock

Se*sualni terapeut Erik M. Garison istakao je važnost lubrikanta u intimnom životu parova. Osim što olakšava penetraciju i čini svaki dodir nežnijim, lubrikant može pomoći i u održavanju vlažnosti tokom odnosa, što doprinosi postizanju vrhunca kod većine žena. Partneri mogu dodatno eksperimentisati s lubrikantom, što može dovesti do novih senzacija i vrhunskih iskustava.

Novi položaji za intimnost i zadovoljstvo

Garison preporučuje nekoliko neobičnih položaja za se*s koji mogu uneti novu dimenziju u intimni život parova. Na primer, se*s na tabureu omogućava ženi kontrolu dubine i brzine pokreta, dok partner s donje strane može prilagoditi ritam. Takođe, položaj na zidu pruža mogućnost za intimniji kontakt i usporeniji, dublji se*sualni doživljaj. Autor takođe savetuje i intimnu i usporenu penetraciju u položaju ležeći na leđima, koja može pružiti senzaciju koja će oboje učiniti zadovoljnijim.

Foto: Shutterstock

Odnos na tabureu začiniće vaš intiman odnos


Iskoristite dodatnu stimulaciju lubrikanta

Garison ističe da dodavanje lubrikanta na klitoris i penis može povećati osetljivost i pružiti dodatnu stimulaciju tokom se*sualnog čina. Takođe, preporučuje se korišćenje lubrikanta prilikom upotrebe kondoma, kako bi se povećala osetljivost kože unutar kondoma. Ovi saveti mogu uneti novu dimenziju u se*sualni život i omogućiti partnerima da istraže nove načine za postizanje zadovoljstva, prenosi "Krstarica".

Lubrikant može biti ključni faktor za unapređenje intimnog života parova, pružajući dodatnu udobnost, stimulaciju i mogućnost za istraživanje novih senzacija. Kombinacija lubrikanta i neobičnih se*sualnih položaja može uneti novu strast i intimnost, omogućavajući partnerima da zajedno grade svoj intiman život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading