MOŽDA KLUB JESTE NIŽELIGAŠKI, ALI JE TRENER SVETSKI: Dame i gospodo, šef stručnog štaba "Kralja" ima poruku!

Autor:

Sport

21.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji ohrabruje za današnji duel.

MOŽDA KLUB JESTE NIŽELIGAŠKI, ALI JE TRENER SVETSKI: Dame i gospodo, šef stručnog štaba "Kralja" ima poruku!

Foto: Printscreen

Danas se u okviru 22. kola Moravičke okružne lige igraju pet duela, jedan od interesantnijih će biti svakako između Jedinstva iz Gornje Gorevnice i Devića.

Republika

Domaće tim, sastav Jedinstva se trenutno sa 16 osvojenih bodova nalazi tik ispod linije, u zoni ispadanja, pa će ovaj duel biti jako bitan za ekipu. Prolećni učinak od po dva trijumfa, remija i poraza na šest utakmica od starta nastavka sezone uliva određenu dozu samopouzdanja pred ovaj duel.

Pre par sati na instagram profilu Jedinstva osvanula je jako zanimljiva objava. Na slici se može videti kako jedan član kluba razgovora sa aktuelnim trenerom Real Madrida, Karlom Anćelotijem. Prepisku koja je objavljena prenosimo u celosti:

 

Petronije: Carlo, kuda ih napasti danas?
Anćeloti: Ništa po centrali, samo po krilima i nema greške. Ako Toka bude bio u sredini, Miloš i Živanić će po bokovima. Ništa se ne brini.
Petronije: Hvala šefe.
Anćeloti: Molim i drugi put.

 

 

Odmah nakon ovoga pročulo se da je jedan član protivničke ekipe, Devići video prepisku, pa je sigurno da će doći do određenih promena u taktici za današnji meč. Rival Jedinstva se trenutno sa 24 osvojena boda nalazi na desetom mestu u ligi, od starta proleća su na sedam osvojenih bodova.

Naravno, sve ovo je samo "plod mašte" marketing tima Jedinstva, ali je svakako nešto što može nasmejati i oraspoložiti navijače i simpatizere kluba, i sigurno je da će ovo biti odlična pozivnica za sve da se danas upute put stadiona i da pruže podršku svom timu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading