NOVA PARTIJA KOJA OBEĆAVA: U Brajkovcu je viđena "sedmica" - igrala se samba! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.04.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreće BSK ka gornjem delu tabele.

NOVA PARTIJA KOJA OBEĆAVA: U Brajkovcu je viđena "sedmica" - igrala se samba! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK BSK Brajkovac

U okviru sedmog kola Druge opštinske lige Lazarevac ekipa BSK-a iz Brajkovca ugostila je sastav Mladog Radnika iz Junkovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli (četiri osvojena boda), dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi sa samo dva osvojena boda.

Republika

Već na prolećnoj premijeri bilo je jasno da je "nova energija" stigla u Brajkovac, a to se potvrdilo i na ovom susretu na kojem je BSK bio domaćin. Posebno raduje činjenica da je publika opet počela da dolazi na utakmice, klub se stabilizovao i klupa je bila "puna".

Pitanje pobednika u velikoj meri rešeno je već nakon desetak minuta igre. Prvo je Siniša Lazarević pogodio za 1:0, a samo četiri minuta kasnije Stefan Aritonović duplirao je prednost BSK-a.

Do odlaska na odmor još tri puta se tresla mreža gostujućeg golmana Matića, redom su pogađali Miloš Vlahović, Lazarević je postigao svoj drugi gol, dok je konačnih 5:0 nakon prvih 45 minuta postavio Marko Milanović.

Na startu drugog dela meča tempo igre je opao, izvršene su izmene u redovima domaćina, ali su i rezervisti pokazali da "vrede". Prvo je Luka Milovanović pogodio za 6:0, dok je njegov "kolega sa klupe", Goran Pavlović postavio konačnih 7:0.

BSK (Brajkovac) - Mladi Radnik (Junkovac) 7:0 (5:0)

Strelci: Milanović, Vlahović, Aritonović, Lazarević x2, Pavlović, Milovanović 

Vreme za igru je bilo odlično, teren i uslovi još bolji, a da se atmosfera u klubu u velikoj meri popravila pokazalo se i za vreme "trećeg poluvrmena".

U sledećem kolu BSK gostuje Borcu 1966 iz Lazarevca, dok sastav Mladog Radnika dočekuje lidera na tabeli, Mladost iz Cvetovca. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading