NA NIVOU VEČITOG DERBIJA: Meč u Čačku je opravdao očekivanja više od 1000 navijača na tribinama! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put Priboja ide ceo plan!

NA NIVOU VEČITOG DERBIJA: Meč u Čačku je opravdao očekivanja više od 1000 navijača na tribinama! (VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Vikend u Srpskoj ligi Zapad rezervisan je za derbi susret dva glavna kandidata za šampionski pehar, aktuelni lider, Borac iz Čačka ugostio je sastav FAP-a iz Priboja, koji je imao osam bodova zaostaka za rivalom.

Republika

Derbi je u gotovo svim segmentima opravdao očekivanja svih prisutnih, na Gradskom stadionu u Čačku je bilo oko 1000 navijača, što je odličan broj za treći rang takmičenja u našoj zemlji.

Od prvog minuta igralo se čvrsto, disciplinovano sa jako malo rizika u svim linijama tima. Najveća borba se vodila na sredini terena, uz par šansi na obe strane tokom prvih 45 minuta, ali promene rezultata nije bilo.

Kakva je borba viđena tokom prvih 45 minuta najbolje oslikava i broj žutih kartona, kojih je bilo po dva na obe strane terena.

 

 

Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane, i u tim potezima je bolje prošao trener gostiju, Vladislav Rosić, jer je upravo rezervista postigao gol za vođstvo FAP-a. Igrao se 57. minut kada je nakon kornera na drugoj stativi odlično reagovao Matija Grek, 1:0 za tim iz Priboja.

Ubrzo nakon toga mogli su gosti da dupliraju prednost, ali je golman Stanić odlično reagovao. Bio je u tim trenucima momentom na strani FAP-a, i nakon desetak minuta od prvog gola viđen je i u drugi u mreži Borca. Veljko Plazinić na opštu radost gostujućih navijača i igrača najbolje se snašao nakon centaršuta u kaznenom prostoru, 2:0. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka gosti su izmenama umirili igru, domaći su pokušali da promene rezultat, ali im to nije polazilo za rukom. Treba napomenuti da je suđenje bilo na izvanrednom nivou, i da je savez izabrao sudije sa viših lista, zbog velike važnosti samog meča.

Borac 1926 (Čačak) - FAP (Priboj) 0:2 (0:0)

Borac 1926: Stanić, Janjić, Kolarević, Vujičić, Rakonjac (od 46' Milinković), Drašković, Todosijević, Pelivanović (od 46' Grbović), Kovačević (od 68' Bogićević), Vranić, Milekić (od 63' Marković)

FAP: Nikolić, Vesnić, Stojković, Obućina, Plazinić (od 89' Milunović), Jovanović (od 74' Miraljemović), Milojević (od 89' Otašević), Stanojević, Lazarević, Vukmirović (od 64' Grujić), Lučić (od 46' Grek) 

Ovim trijumfom FAP je prišao lideru na pet bodova zaostatka, do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, pa nas očekuje jako uzbudljiv finiš prvenstva. U sledećem kolu Borac gostuje u Valjevu (Budućnost Krušik), dok sastav iz Priboja dočekuje Vrelo Sport.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading