NOVI "KIKS" JESENJEG PRVAKA: Da li je ovim porazom tim iz Rume izgubio šanse da se plasira u viši rang? (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kabel nakon preokreta odneo ceo plen protiv Slovena.

NOVI "KIKS" JESENJEG PRVAKA: Da li je ovim porazom tim iz Rume izgubio šanse da se plasira u viši rang? (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

U okviru 24. kola Srpske lige Vojvodine ekipa GFK Slovena iz Rume ugostila je sastav Kabela iz Novog Sada. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije na tabeli, sa dva boda zaostatka za liderom, dok su gosti bili na osmom mestu u ligi.

Republika

Morao je da se pomiri tim iz Rume sa silaskom na drugo mesto prošle nedelje nakon poraza u Pančevu, i na ovom meču je sve počelo idealno za njih, kako bi se vratili na pobednički kolosek.

Igrao se treći minut, gotovo prva prava šansa na utakmici, probio je Ilić po desnoj strani, na njegov centaršut odlično je reagovao Aleksandar Ignjić, 1:0 za Sloven. Ubrzo nakon toga veliku priliku imao je i Kuljanin, ali je golman Mijanović odličnom reakcijom sprečio rivala da dođe do dva gola prednosti.

 

 

Prepustili su nakon toga domaći inicijativu rivalu, i to im se na kraju obilo o glavu. Igrao se 38. minut kada je Luka Milisavljević iskoristio odličan centaršut Vujoševića sa leve strane, fudbaler Kabela glavom šalje loptu u mrežu Slovena, 1:1. 

 

 

Konsolidovali su svoje redove domaći za vreme pauze i od prvog minuta nastavka krenuli su silovito ka golu rivala. Gosti su odlučili da se brane i da vrebaju svoju priliku iz kontranapada.

Dosta je bilo šansi pred golom Kabela, ali lopta nije uspevala da pronađe put do mreže golmana Mijanovića, na kraju su promašiji došli na naplatu na drugoj strani terena. U 85. minutu Vujošević je opet bio u ulozi asistenta, ali je ovoga puta rezervista Andrej Pivaš bio strelac, 2:1 za Kabel, što je na kraju bio i konačan rezultat.

 

 

Sloven (Ruma) - Kabel (Novi Sad) 1:2 (1:1)

Sloven: Šegavac, Simić, Radović, Lukešević (od 67' Maksimović), Ilić, Batalo (od 80' Aleksić), Radišić, Marinković (od 60' Janjić), Kuljanin (od 80' Stojisavljević), Ignjić, Savinović

Kabel: Mijanović, Trninić (od 46' Gajić), Marjanović, Trpčević (od 78' Pivaš), Ilić, Đurić, Petrović, Apostolovski (od 46' Batos), Vujošević, Milisavljević, Jelić (od 91' Prolić)

 U sledećem kolu Sloven gostuje Tisi iz Adorjana, dok Kabel dočekuje OFK Kikindu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading