LIDER SIGURAN PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Sada je lopta "u dvorištu" prvog pratioca!

Autor:

Sport

20.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće se li se promeniti stanje u vrhu nakon ovog kola?

LIDER SIGURAN PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Sada je lopta "u dvorištu" prvog pratioca!

Foto: FK Rakovica

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Beograd (grupa B) ekipa Rakovice ugostila je sastav OFK Crvenke iz Borče. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe prve pozicije na tabeli, dok su gosti bili na deobi šestog mesta u ligi.

Republika

Vodiće se velika bitka između Rakovice i Lepušnice za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, pa je od starta prolećnog dela prvenstva svaki meč finale za ova dva kluba. 

Ovog vikenda prvi na teren istrčali su fudbaleri Rakovice, za rivala su imali tim iz Borče koji se nalazi u jako lošoj formi, ali je na iznenađenje svih upravo gost prvi poveo na meču. Igrao se 19. minut kada je Ivan Jović savladao golmana domaćih, Rodića, 1:0 za Crvenku.

Republika

Foto: FK Rakovica

Kolektiv Rakovice

Probudili su se domaći nakon primljenog gola, i u razmaku od samo tri minuta su u potpunosti preokrenuli rezultat. Prvo je Darko Nikolić doneo izjednačenje Rakovici, dok je Luka Marinac u 26. minutu pogodio za vođstvo, 2:1.

Do odlaska na odmor još jednom se zatresla mreža gostujućeg golmana Stankovića, 3:1, strelac je bio Luka Stošić. Nastavak meča doneo nam je određene promene u sastavima, treneri su krenuli sa izmenama, ali se situacija na terenu nije menjala.

Domaći su diktirali tempo igre, i već u 51. minutu su preko Stošića povisili na 4:1, što je u velikoj meri slomilo rivala. Do poslednjeg sudijskog zvižduka Bogdan Belencan se upisao u listu strelaca, dok je pred sam kraj Stošić overio svoj het-trik za konačnih 6:1.

Rakovica - OFK Crvenka (Borča) 6:1 (3:1)

Rakovica: Rodić, Bjeletić, Đokić (od 59' Obradović), Nikolić (od 75' Stojić), Mijajlović, Belencan, Stošić, Janjić (od 59' Ilić), Marinac (od 75' Petrović), Milovančević, Stanojlović (od 66' Arsić)

OFK Crvenka: Stanković, Nikolić, Mitrović (od 46' Milanović), Lazarević (od 68' Jovović), Jović, Bukvić, Mićević (od 46' Dedić), Aranđelović (od 54' Osmanoski), Cakić, Vilaret, Đorđević

U sledećem kolu Rakovicu očekuje gostovanje ekipi Dedinja, dok sastav Crvenke dočekuje OFK Lug 2020.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading