DUEL KOJI GARANTUJE GOLOVE: Navijači su na ovosezonska dva meča imali prilike da vide čak 19 promena rezultata!

Autor:

Sport

20.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi.

DUEL KOJI GARANTUJE GOLOVE: Navijači su na ovosezonska dva meča imali prilike da vide čak 19 promena rezultata!

Foto: FK Mladost Uzovnica

Predstojeći vikend u okviru Opštinske lige Ljubovija rezervisan je za novi derbi okršaj između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli, Mladost iz Uzovnice ugostiće sastav Crnče.

Republika

Domaći tim se sa učinkom od devet trijumfa i samo jednog remija nalazi na liderskoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 28, što je deset bodova više u odnosu na prvog pratioca, uz meč manje. Odlično sastav Mladosti igra u aktuelnoj takmičarskoj godini i po svemu prikazanom ekipa je jednim delom već stavila ruke na šampionski pehar.

Jedini "kiks" zabeležen je u drugom kolu kada je Mladost pred svojim navijačima remizirala sa Slogom iz Donje Bukovice pred svojim navijačima, tada je nakon 90 minuta igre rezultat glasio 3:3. Što se tiče gol razlike, aktuelni lider ima najbolji napad u ligi (41) i najbolju odbranu (14).

Republika

Foto: FK Crnča

Fotografija sa prvog ovosezonskog duela

Nedeljni izazivač lideru, sastav Crnče je u dosadašnjem toku prvenstva stigao do učinka od šest trijumfa i pet poraza, bez remija. Manje-više je sve rešeno što se tiče plasmana u viši rang pa će gost imati prilike da odigra opušteno, jer nema šta da izgubi, a može mnogo dobiti za budući period.

Od starta prolećnog dela prvenstva oba kluba su na maksimalnom učinku, forma se iz nedelje u nedelju "brusila", pa ovaj meč stiže u odlično vreme za oba sastava. Što se tiče napadačke forme, tim Crnče je drugi po broju datih golova (35), ali ima i drugu najslabiju odbranu u ligi (37), što nam garantuje golove za vikend.

U dosadašnja dva susreta ovih timova navijači su imali prilike da vide čak 19 golova, nakon ovog podatka svim fudbalskim simpatizerima ne treba dodatna pozivnica za nedeljni meč.

Mladost (Uzrovica) - Crnča

Nedelja, 21. april od 11 časova

Pomoćni teren u Ljuboviji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading