DUEL DVE "NAJBOLJE FORME" U LIGI: Meč koji će privući veliki broj navijača na stadionu!

Autor:

Sport

19.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čija će serija bez poraza biti prekinuta, i da li će se uopšte to i desiti?

DUEL DVE "NAJBOLJE FORME" U LIGI: Meč koji će privući veliki broj navijača na stadionu!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 25. kola Zone Jug Sloga iz Leskovca ugostiće sastav Radana iz Lebana, utakmica se igra u subotu, 20. aprila sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva sutrašnji domaćin je pružio najbolji fudbal u ligi, na sedam mečeva Sloga je zabeležila isto toliko trijumfa uz gol razliku 28:7. Zimsku pauzu tim iz Leskovca je proveo na devetom mestu, a sada se klub pozicionira na četvrtu poziciju na tabeli.

Sigurno najveći trijumf za Slogu od starta nastavka prvenstva jeste u duelu sa jesenjim prvakom, Jedinstvom (Bošnjace), tada je tim iz Leskovca pred svojim navijačima slavio sa ubedljivih 5:2. 

Subotnji gost u Leskovcu biće bivši srpskoligaš iz Lebana, koji se već tri godine takmiči u okviru zonskog ranga takmičenja. Trenutno se Radan nalazi na šestom mestu sa 45 osvojenih bodova, što je devet manje u odnosu na lidera, odnosno dva manje u odnosu na predstojećeg rivala.

Republika

Foto: FK Sloga Leskovac

Najavni poster

Šestoplasirani tim u ligi je po broju osvojenih bodova ovog proleća odmah iza Sloge, sastav Radana je zabeležio pet trijumfa i dva remija, i upravo je jedini klub, kao i svoj predstojeći rival, koji i dalje ne zna za poraz u ligi u aktuelnoj kalendarskoj godini.

Prvi ovosezonski duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg domaćina iz Lebana rezultatom 5:0, ali će ovaj susret sada biti potpuno drugačiji, imajući u vidu da se igrači nalaze u perfektnoj formi.

Važnost duela je još veća, ukoliko se zna da bi se potencijalnim trijumfom ekipe priključile samom vrhu, i nastavile bi nadu da mogu da se izbore za najviši plasman, koji omogućava i promenu ranga.

Sloga (Leskovac) - Radan (Lebane)

Subota, 20. april od 16.30

Stadion u Leskovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading