JUČE JE OSTAO BEZ POSLA - DANAS IMA NOVI ANGAŽMAN U ISTOJ LIGI: Sigurno da je ovo nezapamćena situacija u fudbalu!

Autor:

Sport

19.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerska "vrteška".

JUČE JE OSTAO BEZ POSLA - DANAS IMA NOVI ANGAŽMAN U ISTOJ LIGI: Sigurno da je ovo nezapamćena situacija u fudbalu!

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Ovih dana aktuelna je smena i promocija novih trenera u okviru Kolubarsko-mačvanske zone, u samo par dana dobili smo dva nova imena na klupama klubova.

Republika

Ekipa Hajduk Stanka iz Crne Bare je zvanično potvrdila da je došlo do rastanka sa Filipom Vićentićem, i da će njega naslediti novi-stari trener Ivan Knežević. Prošlosezonski srpskoligaš, Mačva 1929 iz Bogatića je potvrdila da je došlo do promene na njihovoj klupi, Željko Milošević i zvanično je napustio klupu trenutno sedmoplasiranog tima u ligi.

Tim iz Bogatića je sigurno imao za cilj da se ekspresno vrati u srpskoligaško društvo, ali je nakon nešto slabijih partija doveden u pitanje i plasman u plej-of, što je dovelo do smene na klupi.

Uprava je brzom reakcijom odlučila da Mačvu u predstojećem periodu predvodi upravo dosadašnji trener Hajduk Stanka, Filip Vićentijević. Reč je o mladom i perspektivnom šefu stručnog štaba, koji je proteklih devet meseci proveo u istoj ligi, ali na klupi tima iz Crne Bare.

Republika

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Vićentić je kratko bio bez posla

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Filip je bio na klupi OFK Šapca, SFU Bogatića, Napretka iz Mačvanskog Belotića, ŽFK Mačve, FK Mačve, Majura, Partizana iz Vitojevaca, Karađorđa i Hajduk Stanka, gde je pre par dana završio svoj angažman. Vićentijević je jedan deo proveo i na poziciji direktora omladinske škole fudbalskog kluba "Feniks".

Odlična stvar po pitanju angažovanja novog trenera je svakako to što je došlo dobro poznato lice, Filip je od starta prvenstva u ovoj ligi, pa mu neće biti potreban neki poseban period prilagođavanja, kao i upoznavanja.

U poslednja dva kola ligaškog dela prvenstva svakako je cilj da se izbori plasman u plej-of, koji je sada na dva boda udaljenosti od tima iz Bogatića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading