DERBI JE "PROMENIO TRENERA": Hoće li tim uspeti da se izdigne nakon poraza u jako bitnom meču?!

Autor:

Sport

20.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je poznat, "juriš" na plasman u viši rang do kraja sezone.

DERBI JE "PROMENIO TRENERA": Hoće li tim uspeti da se izdigne nakon poraza u jako bitnom meču?!

Foto: FK Sloga Maradik

Već sedam godina se tim iz Maradika nalazi u Opštinskoj ligi, u aktuelnom prvenstvu ekipa se bori za šampionski pehar, što bi dovelo do plasmana u viši rang takmičenja.

Republika

Zimsku pauzu Sloga je provela sa dva boda zaostatka za liderom, u uvodna tri kola prolećnog dela prvenstva ostvarena su tri trijumfa, uz impresivnu gol razliku od 12 postignutih i bez primljenih golova. To je dovelo do plasmana na deobu liderske pozicije, i proteklog vikenda je upravo odigran derbi između dva prvoplasirana kluba.

Sloga je u tom duelu poražena od Dunava (Novi Slankamen) pred svojim navijačima, što je dovelo do prepuštanja liderske pozicije, a to je navelo ljude u klubu na određene promene.

Ostavku na mesto šefa stručnog štaba podneo je dosadašnji trener Sloge, Željko Kozina, on je ove sezone podigao tim na jedan viši nivo, pod njegovim vođstvom napravljena je serija sjajnih rezultata, ali je sada sam uvideo da je klubu potrebna "sveža krv", kako bi se što bolje pokazao u finišu sezone.

Republika

Foto: FK Sloga Maradik

Derbi je doveo do promene trenera

Operacija "plasman u viši rang" poverena je Saši Drči, reč je o iskusnom strategu iz Novog Sada kome će primarni zadatak biti da "istopi" tri boda zaostatka za liderom. Ciljevi za poslednjih pet kola lige su jasno postavljeni, i na igračima je da sada zajedno sa trenerom što bolje "odrade" taj period.

Saša će imati priliku da debituje na klupi već u nedelju kada će tim iz Maradika gostovati imenjaku u Krnjaševcima, ekipa Sloge se nalazi na šestom mestu na tabeli, sa 18 osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading