NIJE BILO LAKO PRONAĆI ZAMENU: Uprava je nakon dužeg vremena odlučila da dogovori saradnju sa njim!

Autor:

Sport

19.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi-stari trener.

NIJE BILO LAKO PRONAĆI ZAMENU: Uprava je nakon dužeg vremena odlučila da dogovori saradnju sa njim!

Foto: FK TSK Temerin

Svima koji su malo ušli u "materiju" fudbala je jasno da je trenerski posao jako nezahavalan, da se serije trijumfa prekidaju sa 2-3 poraza, što dovodi i do smene na klupi.

Republika

U pojedinim situacijama i sami treneri se odluče da povuku prvi potez, da ponude upravi ostavku kako bi se tim trgnuo, i kako bi se u najgorem slučaju pokazala reakcija kod igrača u borbi za opstanak. 

Ekipa TSK-a iz Temerina je nešto slabijim rezultatima od starta proleća zakomplikovala svoju situaciju po pitanju opstanka u ligi, na klupi je do pre par nedelja bio Mihajlo Kozomora, ali je on odlučio da je vreme za rastanak. Ponudio je upravi ostavku, i ista je prihvaćena, nakon čega se krenulo u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Trideset petogodišnji perspektivni trener, Aleksandar Miljković dogovorio je sve uslove saradnje sa upravom TSK-a i on će u nastavku sezone predvoditi tim iz Temerina u okviru Vojvođanske lige Jug. Reč je o šefu stručnog štaba koji je u dosadašnjoj karijeri bio na klupi OFK Siriga i Mladosti iz Turije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/novosadskifudbal

MIljković opet u Temerinu

Upravo je u Turiji imao poslednji angažman, međutim sada je ponovo sklopio dogovor sa TSK-om, Miljković je već radio u Temerinu, uslovi su mu dobro poznati i neće mu biti potreban neki specijalan period prilagođavanja.

Aleksandar će treneri debi na klupi imati za vikend kada TSK dočekuje petoplasirani sastav Mladosti iz Bačkog Jarka. Tim iz Temerina se sa 27 osvojenih bodova nalazi na 11. poziciju na tabeli, dok njihov predstojeći rival ima deset bodova više.

Osnovni cilj za ovu sezonu je da se izbori opstanak u ligi i da se TSK i sledeće godine takmiči u okviru zonskog stepena takmičenja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading