PROMENA JE BILA POTREBNA: Izvanredni rezultati zabeleženi su u poslednjih 20 meseci - uprava je sada pred teškim izborom!

Autor:

Sport

05.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će naslediti uspešnog trenera?

PROMENA JE BILA POTREBNA: Izvanredni rezultati zabeleženi su u poslednjih 20 meseci - uprava je sada pred teškim izborom!

Foto: FK TSK Temerin

Prošlosezonsko osvajanje prvog mesta Prve novosadske lige dovelo je tim iz Temerina do plasmana u Vojvođansku ligu Jug, gde se ekipa solidno snašla nakon jedne trećine prvenstva.

Republika

Trenutno se sastav TSK-a sa učinkom od šest trijumfa, isto toliko remija uz osam poraza nalazi na deobe desete pozicije na tabeli. Bodovni saldo na koti 24 smestio je klub u donji deo tabele, što može dovesti do potencijalne borbe za opstanak, u zavisnosti od krajnje crte zone ispadanja.

Proteklih 20 meseci na klupi TSK-a bio je Mihajlo Kozomora i u tom periodu klub je postigao jako dobre rezultate. Jasno je bio vidljiv napredak u igri i u rezultatima, osvojen je šampionski pehar Prve novosadske lige, kao i trofej u Kupu Novog Sada, dok su na teritoriji Vojvodine stigli do titule vicešampiona Kupa. 

Ulaskom u viši rang osnovni cilj bio je da se zadrži mesto u ligi, i da klub stigne do statusa stabilnog četvrtoligaša. Zahvaljujući radu trenera Mihajla, zajedno sa igračima i članovima uprave, "zubi" su pokazani svim rivalima, i trenutno stanje na tabeli sigurno ne oslikava mogućnosti ovog sastava.

Od starta prolećnog dela TSK je na pet mečeva osvojio isto toliko bodova, zabeležen je jedan trijumf, uz dva "iksa" i isto toliko poraza. Ekipa na poslednje četiri ligaške utakmice ne zna za trijumf, što je navelo trenera Mihajla da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Uprava je prihvatila njegovu odluku, i čelnim ljudima je jasno da igračima treba "šok terapija", kako se klub ne bi doveo u sitauciju da se bori za opstanak. U narednim danima će biti donešena odluka po pitanju novog šefa stručnog štaba.

TSK za vikend gostuje petoplasiranom Donjem Sremu 2015 (Pećinci).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading