BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE STIŽE DA "POPRAVI" STVARI: Navijačima je dobro poznat po golovima protiv slavog Milana!

Autor:

Sport

05.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je dogovrena!

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE STIŽE DA "POPRAVI" STVARI: Navijačima je dobro poznat po golovima protiv slavog Milana!

Foto: Starsport

Novi šef struke

Dugogodišnji učesnik Srpske lige Vojvodine iz Novih Banovaca je pred sam kraj prvog dela prvensta serijom od dva trijumfa došao do velikog pada na tabeli, i plasmana na deobu šeste pozicije na tabeli.

Republika

U uvodna četiri kola prolećnog dela prvenstva sastav Omladinca je osvojio šest bodova, zabeležena su tri remija uz jedan trijumf. Proteklog vikenda u Novim Banovcima slavila je do tada pretposlednja na tabeli, Tisa iz Adorjana, i to rezultatom 3:0, što je dovelo do određenih promena u klubu.

Sezonu je na klupi započeo Igor Ležaić, ali je nakon tri vezana poraza u isto toliko mečeva podneo neopozivu ostavku na svoju funkciju, njega je na klupi ubrzo nasledio Dušan Kljajić, međutim sada je došlo do nove promene na poziciji šefa stručnog štaba.

Dušanja Kljaljića će već od predstojećeg kola zameniti Dušan Đokić (44) sa kojim je uprava dogovorila saradnju. Reč je o proslavljenom bivšem fudbaleru Voždovca, Crvene zvezde i Klub Briža. Njemu će u radu asistirati Mileta Zogović i Mihajlo Đokić.

Republika

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Promena na klupi

Đokić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri samostalno radio u Borcu iz Sakula, Dinamu iz Pančeva i Jagodini, dok je kao pomoćnik bio deo stručnog štaba Inđije i Radničkog iz Niša, sa kojim je učestvovao u Superligi Srbije.

Trenutno je ekipa Omladinca od lidera udaljena 16 bodova, pa je malo verovatno da se može klub umešati u borbu za najviši plasman. Cilj novog šefa stručnog štaba je sigurno da se tim stabilizuje, da ostvari što bolje rezultate do kraja sezone, a za dalje će se već praviti planovi kada za to dođe vreme.

Đoki će na klupi tima iz Novih Banovaca debitovati za vikend kada Omladinac gostuje poslednjeplasiranoj ekipi OFK Bačke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading