MILOČAJAC SIGURAN NA SVOM TERENU: Lider je nastavio prolećni niz pobeda!

Autor:

Sport

04.04.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Mataruške banje ide kući bez bodova.

MILOČAJAC SIGURAN NA SVOM TERENU: Lider je nastavio prolećni niz pobeda!

Foto: FK Miločajac

U okviru 16. kola Raške okružne lige ekipa Miločajca ugostila je sastav Ibra iz Mataruške Banje. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe prve pozicije, dok su gosti bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Start meča bio je idealan za domaćin, već na isteku drugog minuta Milan Bulatović je sa ivice kaznenog prostora uputio udarac koji je  završio u golu Ibra, 1:0 za Miločajac. Mogla je ubrzo prednost da bude veća, ali je ovoga puta golman Stojaković uspeo da odbrani udarac omalenog napadača.

Nisu gosti pali nakon ranog vođstva, rivala, polako su uspostavili svoju igru, i ubrzo su stigli do izjednačenja. Igrao se 23. minut kada je iz slobodnog Nikola Vojmilovac topovskim udarcem savadao golmana Đorđevića, 1:1. 

Ubrzo je Vojmilovac mogao biti režiser preokreta, i prvog vođstva Ibra, međutim golman Đorđević je ovoga puta uspeo da ukroti njegov udarac. I pored mnoštvo prilika na obe strane, za novi gol se čekalo sve do nadoknade prvog dela meča. Uputio je centaršut Bulatović, glavom je nespretno reagovao mladi Biorac, lopta završava u mreži Ibra, 2:1 za Miločajac. 

Gol u nadoknadi prvog dela meča "oborio" je goste, trener domaćih je za vreme pauze izvršio jednu izmenu u sastavu, promenio je i formaciju na terenu, i to je dovelo do dosta bolje igre Miločajca.

Nizale su se prilike pred golom gostiju, ali je odbrana na čelu sa mladim gomanom Stojakovićem uspešno sve branila, dok se u par navrata osetio i nedostatak koncentracije u redovima Miločajca.

Na isteku 75. minuta lopta pogađa gostujućeg igrača u ruku, sudija Milanović bez razmišljanja pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač penala bio je Đorđe Bojanić, 3:1 za Miločajac. 

 

 

Pokušali su gosti da se vrate u meč brzim golom, ali je odlični domaćin neutralisao sve njihove ofanzivne nalete, te gotovo da nije bilo ozbiljnog šuta ka golmanu Đorđeviću. Do poslednjeg sudijskog zvižduka se rezultat nije menjao, ceo plen ostaje Miločajcu.

Miločajac - Ibar (Mataruška banja) 3:1 (2:1)

Miločajac: Đorđević, Marinković, Nikolić, Šiljković, Gračanac, Danilović, Bulatović (od 78' Grujičić), Bulatović, Bojanić, Zrnzević, Laković (od 46' Miodragović), Todorović

Ibar: Stojaković, Stefanović, Živanović, Milanov (od 74' Luković), Rudinac, Biorac, Vojmilovac, Dimitrijević, Pantelić, Nikolić, Živanović (od 82' Riznić)

Ovim trijumfom Miločajac se zadržao na deobi prve pozicije i u odličnom raspoloženju sledećeg vikenda ide na gostovanje Karađorđu iz Ribnice, dok Ibar u predstojećem kolu igra opet van svog terena, ovoga puta protiv "drugog lidera", sastava Borca (Vraneši).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading