BITAN TRIJUMF GOSTIJU: Rezervni golman Milosavljević junak meča!

Autor:

Sport

04.04.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boce Kirov je i dalje bez poraza u ligi od kad je seo na klupu Turekovca.

BITAN TRIJUMF GOSTIJU: Rezervni golman Milosavljević junak meča!

Foto: FK Turekovac

Proteklog vikenda startova je drugi deo prvenstva Gradske lige Leskovac, duel koji je otvorio prolećni deo sezone igran je u Navalinu, gde je istoimeni tim ugostio sastav Turekovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (13 osvojenih bodova), dok su gosti sa četiri boda više bili na deobi prvog mesta na tabeli.

Republika

Klasično opipavanje snaga bilo je prisutno u uvodnim minutima utakmice, gosti su stigli sa ciljem da trijumfalno započnu prolećni deo prvenstva, i da nastave trku sa liderom. Prvu obiljniju priliku imali su fudbaleri Turekovca, Filip Bakterović je izašao sam ispred golmana Zdravkovića, ali nije uspeo da ga savlada.

Nakon toga ređale su se prilike na obe strane, ali su golmani bili na visini zadatka, te se na pauzu otišlo bez golove. Za vreme odmora između dva poluvremena, u redovima Turekovca je izvršena jedna izmena, dok su domaći nastavili sa startnih 11.

Republika

Foto: FK Turekovac

Bitan trijumf gostiju

Gosti su pojačali napad igračem sa klupe, i od starta nastavka se videlo da će krenuti dosta ofanzivnije ka golu rivala. Igrao se 55. minut kada je Mihajlo Ranđelović zatresao mrežu Navalina, najbolji strelac lige doveo je u vođstvo sastav Turekovca, 1:0.

Ubrzo nakon toga je došlo do čarki na terenu, što je dovelo do žutih, ali i crvenih kartona. Golman gostiju, Stojanović je otišao ranije na tuširanje, dok je u redovima Navalina isključen Redžepović.

Dobili su domaći u ovoj situaciji penal, Ivan Milosavljević je stao na gol, i uspeo je da zaustavi udarac rivala, živu loptu je uhvatio "novi golman" Turekovca.  Do poslednjeg sudijskog zvižduka uglavnom je inicijativa bila na strani gostiju, dok su fudbaleri Navalina pokušavali dugim loptama i brzom tranzicijom.

Pred sam kraj susreta, na isteku 96. minuta rezervista Đorđe Milošević savladao je golmana Navalina za konačnih 2:0.

Navalin - Turekovac 0:2 (0:0)

Navalin: Zdravković, Tošić (od 51' Milovac), Dimitrijević, Filipović, Asanović, Stojiljković, Dimitrijević, Redžepović, Tošić, Ibraimović (od 38' Stefanović), Stojković

Turekovac: Stojanović, Marjanović (od 84' Osmanović), Milenković, Petković (od 89' Cvetanović), Stanojević (od 46' Nikolić), ranđelović, Stojiljković, Krstić, F. Bakterović, T. Bakterović (od 70' Milošević), Živković (od 70' Milosavljević)

Trener gostiju, Boce Kirov je za naš portal nakon meča poručio:

- Uglavnom fer i korektna utakmica, sa dosta šansi na obe strane terena. Čestitam mojim momcima na borbenosti i želji za pobedom, domaćinu želim sve najbolje u nastavku prvenstva, a mi idemo dalje ka zacrtanom cilju.

Vredi napomenuti da je Kirov od kad je seo na klupu tima sa stadiona "Lotrin Gaj" i dalje neporažen u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading