KAO DA SU NA FRONTU BILI: Prolećnu premijeru dugo će pamtiti - utakmicu su okončali sa trojicom povređenih fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.04.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačko šest meseci i sedam dana, ne znaju za prvenstvenu pobedu.

KAO DA SU NA FRONTU BILI: Prolećnu premijeru dugo će pamtiti - utakmicu su okončali sa trojicom povređenih fudbalera!

Foto: OFK Lug 2020

U ovosezonskoj premijeri Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" koja je odigrana 24. septembra prethodne godine, fudbaleri OFK Luga 2020 ostvarili su trijumf nad Dedinjem rezultatom 3:0, a danas, nakon prve utakmice u nastavku takmičarske godine i dalje na svom kontu imaju samo jednu pobedu.

 

Prva takmičarska utakmica u 2024. godini donela je duel dve navedene ekipa, a pred svega par desetina ljubitelja fudbala na stadionu FK Zvezdara u ulici Ljubice Luković, u rezultatskom smislu, sve je bilo rešeno u prvih 45 minuta.

Fudbaleri OFK Luga 2020 su do prednosti stigli već u ranoj fazi utakmice. Preciznim udarcem Nenad Rašević je matirao Stefana Zalada. Igrao se 9. minut.

Ipak, domaćin uspeva u 42. minutu preko Andrije Krcunovića da stigne do poravnanja rezultata, a kasnije se ispostavilo da je to i krajnji rezultat meča.

Međutim, do kraja utakmice veliki peh ja zatesio gostujuće fudbalere s obzirom da su trojica igrača zbog povreda morali ranije da napuste igru. Za sada se ne zna stepen povreda i period koji će morati da provedu van terena, ali kako je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, jedan od igrača će dugo pamtiti navedeni meč pošto će naredni period morati da provede sa gipsom na nozi.

Foto: OFK Lug 2020

Podela bodova na Bulbulderu

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa B", 10. kolo:

Dedinje /Beograd) - OFK Lug 2020 (Lug) 1:1 (1:1)

Strelci: A. Krcunović u 42. minutu za Dedinje; N. Rašević u 9. minutu za OFK Lug 2020

Stadion: FK Zvezdara

Geldalaca: 25

Sudija: Mihajlo Živković

Žuti karton: N. Rašević (OFK Lug 2020)

Dedinje (Beograd): Zalad, Krstić (Mijatović), Krcunović (Milojković), Milosavljević, Korać, Acman, Živojinović, Ristić, Zdravković, Nikolić, Brkić (Gledić).

OFK Lug 2020 (Lug): Veličković, Nem. Rašević (Ademović), Jović (Čakarević), Trojanović, Marković, Radović, Mihajlović, Filipović, Nen. Rašević, Lazarević, Karapetrović (Stanković).

Priliku da zabeleže drugi prvenstveni trijumf, fudbaleri OFK Luga 2020 imaće predstojećeg vikenda kada će dočekati ekipu Resnika.

Sa druge strane Dedinje gostuje Bratstvu u Krnjači, ekipi koja se i dalje nada da se može uključiti u borbu za sam vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading