SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Fudbal je ostao u senci nezapamćenog incidenta - redar fizički nasrnuo na igrače gostujućeg tima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IStina se mora otkriti...

SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Fudbal je ostao u senci nezapamćenog incidenta - redar fizički nasrnuo na igrače gostujućeg tima!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi 20. takmičarske runde u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a i pored činjenice da nije odlučivao o najvišem plasmanu, jedan od zanimljivijih duela odigran je u Rumi gde je ekipa 1. maja dokečala zrenjaninski Radnički.

 

I jednoj i drugoj ekipi bodovi su bili preko potrebni, a okon 250 ljubitelja fudbala prisustvovali je zanimljivoj fudbalskoj predstavi u kojoj je prvi pogodak psotignut u ranoj fazi utakmice, da bi konačan rezultat bio postavljen u samom finišu meča, neposredno pre poslednjeg zvižduka sudije Srđana Tanovića.

Gosti iz grada na Begeju poveli su u 11. minuti kada je mrežu Rumljana zatresao Aleksandar Marković. Gosti su "ljubomorno" čuvali stečenu prednost sve do samog kraja, kad je na oduševljenje domaćih navijača mrežu Vladana Đekića zatresao Mladen Nikolić.

Međutim, navedni susret ostao je u senci incidenta koji se dogodio tokom drugog poluvremena. Kako su istakli iz redova zrenjaninskog kluba, dvojica fudbalera Radničkog su udareni kroz prozor svlačionice u kojoj su se nalazili, a prema navodima, napad je izvršio redar same utakmice.

Kako se saznaje o navedenom događaju rukovodstvo zrenjaninskog Radničkog je uputilo i žalbu ovlašćenim organima Fudbalskog saveza Vojvodine. 

Povodom svega što se događalo u redovima Zrenjaninaca, vlada zavet ćutanja. Za sada nikko iz kluba ne želi da se javno oglašava o incidentnu u Rumi. Čeka se zvanična reakcija Fudbalskog saveza Vojvodine, nakon čega će, nadamo se, biti i poznata imena igrača koji su napadnuti u skandalu koji je možda i nezabeležen u analima srpskog klupskog fudbala.

Foto: FK 1. maj Ruma

Šta se događalo u restriktivnom prostoru stadiona FK 1. maj u Rumi?

 

Kada je reč o samom meču, obe ekipe ipak moraju biti zadovoljne ostvarenim rezultatom, s obzirom da je svaki bod zlatan vredan u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

U narednoj takmičarskoj rundi Radnički u Zrenjaninu dočekuje velikog favorita Železničar iz Inđije, dok će 1. maj pokušati da stigne do važnih bodova na svom terenu u meču protiv Borca iz Šajkaša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading