ŠMEKERSKI POTEZ KLUBOVA: Beogradski večiti rivali mogu dosta toga da nauče iz ovog "medijskog rata" - pominju se Barbara Bobak i Željko Joksimović!

Autor:

Sport

01.04.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci, kapa dole!

ŠMEKERSKI POTEZ KLUBOVA: Beogradski večiti rivali mogu dosta toga da nauče iz ovog "medijskog rata" - pominju se Barbara Bobak i Željko Joksimović!

Foto: pixabay.com

Potpis ugovora ilustracija

Svima su dobro poznata saopštenja večitih rivala, tzv. "medijski rat", nakon ili pre važnih mečeva jednog ili drugog kluba, a sada se to proširilo i na niželigaške terene.

Republika

Ekipa Jedinstva iz Zavlake prošle sezone stigla je do titule prvaka Međuopštinske lige Jadar, i tako je izborila plasman u Mačvansku okružnu ligu. U istom takmičenju sa statustom novajlije stigao je i sastav Duška iz Klenja, ali je on bio učesnik grupe "Mačva" pa je kasnije preko baraža stigao do višeg ranga.

Duel ovih timova odigran u okviru četvrtog kola (10. septembar) igran je u Klenju, gde je domaćin slavio sa 4:0. Iz redova Duška je nakon ovog susreta i trijumfa stigla zanimljiva poruka na društvenim mrežama sledeće sadržine:

- Simpatična ekipa iz Zavlake došla je po bodove u Klenje... Sreća po njih što je veče pre utakmice Barbara Bobam imala nastup u lokalu gde su i naši igrači takođe imali zapaženu ulogu, pa samim tim nisu imali snage da igraju na dva fronta, inače bi rezultat bio dosta ubedljiviji, ovako "samo" 4:0. 

Proteklog vikenda došlo je vreme da se ovi rivali sastanu po drugi put u ligi, ali ovoga puta se meč igrao u Zavlaci, gde je sastav Jedinstva ugostio tim iz Klenja. Tom prilikom domaćin je slavio rezultatom 6:1, što je bio povod za "revanš" prošlogodišnjoj objavi:

- Dok su gosti iz Klenja slušali Barbaru Bobak pre našeg najtežeg poraza ove sezone u klenju, naši momci su slušali Željka Joksimovića koji kaže "Milo za drago, sve ti život vrati..." Upravo se to desilo u 19. kolu u Zavlaci.

Po trenutnom plasmanu, tim iz Zavlake nalazi se na deobi četvrte pozicije, sa šest bodova zaostatka za liderom, i moguće je da se Jedinstvo umeša u borbu za novi plasman u viši rang. Sa druge strane ekipa iz Klenja je u zoni ispadanja, dok je prvi klub iznad crte na udaljenosti od samo jednog boda.

Nakon ovog "prepucavanja" sigurno je da će mnogi ljubitelji fudbala u Mačvanskom okrugu bodriti tim iz Klenja da sačuva status u ligi, i kako bi se ovaj "medijski rat" nastavio i u sledećim sezonama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading