POSAVAC ODRŽAVA KORAK SA VODEĆIM: Derbi kola pripao je izabranicima trenera Duška Bulaje!

Autor:

Sport

01.04.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva ipak nije uspela da stigne do pozitivnog rezultata.

POSAVAC ODRŽAVA KORAK SA VODEĆIM: Derbi kola pripao je izabranicima trenera Duška Bulaje!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

U okviru 17. kola Prve beogradske lige (grupa A) ekipa Posavac Tišme (Boljevci) ugostila je sastav Lokomotive iz Beograda. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije na tabeli (28 osvojenih bodova), dok su gosti bili na šestom mestu sa četiri boda manje.

Republika

Derbi kola opravdao je očekivanja svih prisutnih, oko 200 navijača bilo je na stadionu Poasvac Tišme. U uvodnim minutima gosti su prikazali bolju igru, mogli su nakon ubačaja iz ugla do prednosti, Ćirić je odlično "tukao" po lopti, ali je golman Bunjevac bio na visini zadatka. Treba napomenuti da je ovo domaćem čuvaru mreže, Filipu Bunjevcu, debitantski nastup u seniroskom fudbalu.

Trgli su se domaći nakon ove šanse rivala, zaigrali su dosta bolje, uglavnom su ti napadi išli po desnoj strani preko raspoloženog Grujovića, i upravo je on bio jedan od učesnika akcije u kojoj je došlo do promene rezultata.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Kolektiv Posavac Tišme

 

Probio je Grujiović po strani, uspeo je da proturi loptu do Dušana Rankovića, koji na isteku 42. minuta dovodi domaćina do vođstva, 1:0. Za vreme desetominutne pauze između dva poluvremena izvršene su dve izmene u redovima Posavac Tišme, dok su gosti nastavili sa startnih 11.

Trener Bulaja je izmenama "pogodio", što se videlo već u uvodnim minutima nastavka meča. Rezervista Kristijan Mandarić odlično se snašao nakon dodavanja Tatalovića, 2:0 za Posavac.

Desetak minuta kasnije "momak sa klupe" koji je postigao gol za vođstvo od 2:0, bio je u ulozi asistenta novog pogotka za Posavac. Ovoga puta ključno dodavanje izvršio je prema Marku Grujoviću, koji postavlja konačnih 3:0.

Posavac Tišma (Boljevci) - Lokomotiva 3:0 (1:0)

Posavac Tišma: Bunjevac, Spasić, Čapelja, Mančić, Stanić, Jevtić (od 74' Radović), Tatalović, Ranković (od 77' Petrović), Tadić (od 46' Mandarić), Žižić (od 46' Marković), Grujović (od 68' Stamenković) 

Lokomotiva: Bjegović, Jovanović (od 78' Miloš), Popović, Ćirić (od 61' Bjelanović), Resimić, Stojčić, Todorović (od 61' Urošević), Galić, Gogić, Jovanović (od 78' Petrović), Bislimi (od 78' Nedeljković) 

Ovim trijumfom Posavac je nastavio trku za najviši plasman, sledeće nedelje ekipa gostuje Poštaru sa Zvezdare, dok Lokomotiva dočekuje Sremčicu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading