SERIJA SE NASTAVLJA: Fudbaleri Šarbana ovog proleća pružaju fantastične partije - "tri od tri"!

Autor:

Sport

01.04.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beg od opasne zone je već sada napravljen.

SERIJA SE NASTAVLJA: Fudbaleri Šarbana ovog proleća pružaju fantastične partije - "tri od tri"!

Foto: FK Šarbane

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok), ekipa Šarbana ugostila je sastav OFK Stublenice, oba kluba su u ovaj meč ušla sa po 15 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na deobu osme pozicije na tabeli. 

Republika

Po plasmanu, meč koji je okarakterisan kao derbi susret, ujedno i duel komšija, opravdao je očekivanja svih prisutnih. Domaći tim je poveo na isteku 22. minuta posle odličnog šuta mladog Jovanovića, koji pogađa malu mrežicu i donosi prednost Šarbanu, 1:0.

Ubrzo su domaći mogli da dupliraju prednost, dosuđen je kazneni udararc sa 11 metara u korist Šarbana, ali Gligorijević nije uspeo da savlada golmana Ječmenicu, ostaje 1:0. Stigla je kazna uskoro na drugoj strani terena, posle kornera najviši u skoku bio je Nikola Spasojević, 1:1. 

Do novog vođstva domaćin je stigao preko Marka Radojičića, sjajno je bek Šarbana šutnuo sa nekih 17 metara, golman je samo paradom ulepšao ovaj pogodak, 2:1. To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre.

U drugom poluvremenu tenzija na terenu je sve više rasla, što je dovelo do jednog incidenta na isteku 53. minuta. Golman gostiju, Ječmenica je dobio drugi žuti karton, što je dovelo do toga da gosti ostanu bez čuvara mreže, u redovima domaćina podeljena su dva žuta kartona. 

Brojčano nadmoćniji domaći su preuzeli terensku inicijativu, stvorili su još dosta prilika pred golom rivala, ali je realizacija zatajila. Pred sam kraj utakmice, na isteku 90. minuta Lazar Denić pogodio je za konačnih 3:1 u korist Šarbana. 

Šarbane - Stublenica 3:1 (2:1)

Šarbane: Jovanović,  Radojičić, Novaković, Jakovljević, N. Jovanović (od 80' Babović), Šljivančanin, Gligorijević, Gajić, Rašić, Denić, R. Jovanović

Stublenica: Ječmenica, Knežević (od 46' Perišić), S. Popović, Drljača, D. Popović, Spasojević, Ž. Popović, Perišić, Gulić, Mirković, Ivković (od 61' Sinanović)  

Ovim trijumfom, trećim od starta prolećnog dela prvenstva (na isto toliko mečeva), ekipa Šarbana udaljila se od borbe za opstanak, što je bio i osnovni cilj. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading