"OSMICA" ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: U Grabovcu se igra "turbo fudbal" ove sezone!

Autor:

Sport

01.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partija domaćina bez greške.

"OSMICA" ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: U Grabovcu se igra "turbo fudbal" ove sezone!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 22. kola Pomoravske okružne lige ekipa Sinđelića iz Grabovca ugostila je sastav Morave (Ribare). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe prve pozicije na tabeli, dok su gosti bili na devetom mestu u ligi.

Republika

Odlično je lider ušao u meč, od prvog minuta je diktirao tempo meča, pritiskao je rivala i ubrzo je stigao do vođstva. Na isteku osmog minuta Predrag Blagojević iz slobodnog udarca doveo je ekipu iz Grabovca u vođstvo.

Nastavili su domaći sa istom igrom, stvarali su prilike i do nove promene rezultata doveo ih je opet Blagojević, njegov solo prodor završen je loptom u mreži golman Stanojevića, 2:0. Par minuta kasnije Andrija Milošević udarcem sa distance postavlja rezultat na 3:0, to je bio i ishod prvog poluvremena.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Novi trijumf Sinđelića

Na startu drugog poluvremena ista slika na terenu, domaćin je sa dve izmene dodatno ubrzao igru, što se odmah videlo po ofanzivnim akcijama. Nikola Popović je na isteku 51. minuta povisio prednost Sinđelića na 4:0, par minuta kasnije Blagojević overava svoj het-trik za 5:0. 

Gosti ubrzo iz kontranapada postižu gol za 5:1, ali je to sve što od njih imali prilike da vidimo na ovom meču. Na scenu u redovima domaćina stupaju rezervisti, prvo je Stojković pogodio za 6:1, a samo par minuta kasnije njegov kolega sa klupe, Božić uvećava na 7:1. 

Kada se činilo da će se utakmica završiti trenutnim rezultatom, "javlja" se kapiten Dušan Sinđelić, koji postavlja konačnih 8:1 u korist domaćeg sastava.

Sinđelić (Grabovac) - Morava (Ribare) 8:1 (3:0)

Sinđelić: Marković, Popović, Živanović, Dimić, Milošević (od 57' Vojinović), Vasiljević, Golubović, Kojčić (od 46' Božić), Sinđelić, Milojević (od 46' Cvetković), Blagojević (od 57' Stojković)

Morava: Stanojević, Stojković, Radivojević, Filić, Đokić, Miletić, Nisić, Nikolić, Vasić, Arsić, Petrović 

U sledećem kolu Sinđelić gostuje Jedinstvu iz Mijatovca, dok sastav Morave dočekuje Kolare.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading