VEOMA LEPA I KVALITETNA UTAKMICA U RILJCU ZA OVAJ RANG TAKMIČENJA: Sedam golova, dva preokreta i dosta prilika za nove promene rezultata!

Autor:

Sport

01.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je ceo plen ostao Vinogradaru.

VEOMA LEPA I KVALITETNA UTAKMICA U RILJCU ZA OVAJ RANG TAKMIČENJA: Sedam golova, dva preokreta i dosta prilika za nove promene rezultata!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 20. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara (Riljac) ugostila je sastav Donjeg Kopaonika iz Razbojne. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije i 12 osvojenih bodova, dok su gosti sa 14 bodova više bili na devetom mestu u ligi.

Republika

Veoma lepa i kvalitetna utakmica viđena je u Riljcu, od samog starta igralo se ofanzivno, na gol više. Na isteku drugog minuta centaršut Milićevića, lopta stiže do Vladimira Radojevića koji dovodi Vinogradar u vođstvo.

Konsolidovali su svoje redove gosti i za dva minuta su uspeli da stignu do preokreta. Prvo je Nikola Raičević udarcem iz daljine izjednačio, a gotovo u sledećem napadu sa penala Slobodan Lazić doneo je prednost Donjem Kopaoniku, 2:1. 

Tri gola u razmaku od desetak minuta u potpunosti su otvorila utakmicu, išle su šanse kao na traci pred golmanima na obe strane, ali se do odlaska na odmor samo još jednom menjao rezultata. Prelepim udarcem Alekse Milićevića Vinogradar je stigao do izjednačenja.

Na startu drugog poluvremena domaći kreću ofanzivo, nakon par prilika stižu do gola i ponovo vraćaju prednost na svoju stranu. Radovanović je odlično uposlio Nikolu Jevtića, koji je postigao gol za 3:2 u korist Vinogradara.

Samo par minuta kasnije, slobodan udararc sa nekih 30-tak metara, Pavle Radovanović je opalio po lopti, koja je "uz pomoć" golmana gostiju završila u mreži, 4:2. Tim iz Razbojne se na isteku 65. minuta sa drugog penala na utakmici vraća u meč, Raičević je bio siguran "sa kreča", 4:3. 

Izvršene su ubrzo dve izmene u redovima domaćina, igrači sa klupe su doneli svežinu u igri, mogao je Vinogradar u par navrata do uvećanja prednosti, ali je na kraju meč ipak završen rezultatom 4:3, ceo plen ostaje u Riljcu.

Vinogradar (Riljac) - Donji Kopaonik (Razbojna) 4:3 (2:2)

Vinogradar: Todorović, Milić, Babović (od 79' Mijailović), Radovanović, Radojević, Milićević, Milutinović (od 66' Jovičić), Jovanović (od 67' Matić), Jevtić, Mihajlović, Milojević

Donji Kopaonik: Nedić, Planiničić, Milojević (od 59' Radonić), Tomić, Raičević, L. Milutinović, Lazić, Virijević, Jevtić (od 60' Spasić), Radmanović, M. Milutinović

U sledećem kolu Vinogradar gostuje Omladincu iz Ugljareva, dok u Razbojnu stiže sastav Belih Orlova iz Tobolca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading