SERIJA TRIJUMFA JE PREKINUTA: Kolarcu "samo" remi na gostovanju još jednom kandidatu za najviši plasman! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađi bod sigurno ostaje domaćinu, imajući u vidu šanse rivala.

SERIJA TRIJUMFA JE PREKINUTA: Kolarcu "samo" remi na gostovanju još jednom kandidatu za najviši plasman! (VIDEO)

Foto: FK Kolarac Kolari

Proteklog vikenda startova je prolećni deo prvenstva Druge gradske lige Smederevo, jedan od duela igran je stadionu Podunavca (Udovice) gde je sastav Zeppelina 026 ugostio ekipu Kolarca (Kolari).

Republika

Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije, na kojoj se nalazio sa 19 osvojenih bodova, dok su gosti jesenji prvaci, sa maksimalnim učinkom nakon prvog dela sezone. Bio je ovo derbi kola, dva jako kvalitetna sastava, koja se bore za plasman u viši rang takmičenja.

Odlično su gosti otvorili utakmicu, diktirali su tempo i iz takve igre su na isteku 19. minuta stigli do vođstva, strelac za Kolarac bio je Mladen Krstić, 1:0. Nakon ovog pogotka došlo je do pada u igri, što je domaćin iskoristio. Igrao se 27. minut kada je mladi Filip Milićević postigao gol za 1:1.

 

 

Do odlaska na odmor gosti su bili nešto konkretniji, ali se i domaći nisu opredelili samo za defanzivu, međutim novih pogodaka nije bilo. Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane terena.

Imali su od starta nastavka posed gosti, stvarali su prilike, igralo se uglavnom na polovini domaćina, međutim lopta nije uspevala da pronađe put do mreže mladog golmana Ivkovića.

Na isteku 65. minuta nakon kontranapada domaći preokreću rezultat u potpunosti, i po prvi put vode na utakmici. Nespretna intervencija odbrane Kolarca, dovela je do autogola mladog Milana Markovića, 2:1 za Zeppelin.

"Probudili" su se gosti i ubrzo su stigli do izjednačenja, Vladimir Marković je na isteku 71. minuta odlično reagovao u kaznenom prostoru domaćina 2:2. Poslednjih 20-tak minuta opet se uglavnom igralo na polovini domaćina, ali bez izglednih prilika za novu promenu rezultata. Fudbaleri Zeppelina su iz kontranapada pokušali da vrate prednost na svoju stranu, ali u tome nisu uspeli.

 

 

Zeppelin 026 - Kolarac (Kolari) 2:2 (1:1)

Zeppelin 026: Ivković, Milošević, Dželatović (od 73' Mićović), Dobrić, Milićević (od 76' Anđelković), Stojčić, Marinković, Minić, Stojanović, Živković (od 87' Trajković), Nikolić (od 46' Dimitrijević)

Kolarac: Vasiljević, Krstić (od 64' Stojković), V. Marković, Đokić, Milošević, Stojković, Marković (od 72' Radojević), Mihajlović (od 87' Jevtić), Stanisavljević (od 64' Petković), Relić (od 46' M. Marković), Stojković 

Ovim remijem, ekipi iz Kolara prekinuta je serija trijumfa koja je počela na startu sezone, sada je i bitka za sam vrh opet aktuelna, jer je prednost lidera u odnosu na prvog pratioca samo tri boda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading