TRIJUMF DOMAĆINA U SENCI EVROGOLA GOSTIJU: Jovanoviću bi i Piksi pozavideo na ovom pogotku! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole majstore!

TRIJUMF DOMAĆINA U SENCI EVROGOLA GOSTIJU: Jovanoviću bi i Piksi pozavideo na ovom pogotku! (VIDEO)

Foto: FK Majdevo-Kupci

U okviru 20. kola Zone Zapad ekipa Vinogradara iz Zleginja ugostila je sastav Rembasa iz Resavice, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije na tabeli (27 osvojenih bodova), dok su gosti bili na četvrtom mestu u ligi sa 11 bodova više.

Republika

Odlično su u meč ušli domaći fudbaleri bili su pod imperativom pobede, imajući u vidu sam plasman na tabeli, i već nakon tri minuta igre su stigli do vođstva. Vojkan Lisinac je ispratio odlično pas Vukojevića, nakon čega je smestio loptu u mrežu, 1:0 za Vinogradar.

Nastavili su domaći sa napadima, ali ih je u nekoj meri poremetila prinudna izmena, Nikolić se povredio, pa je njega na terenu zamenio Aleksa Veličković u 21. minutu. Odlično su izgledali na terenu fudbaleri Vinogradara tokom prvih 45 minuta, mogli su do ubedljivije prednosti, ali se na odmor otišlo rezultatom postavljenim na samom startu susreta, 1:0. 

Na samom startu drugog dela meča, šok za goste, Lisinac šalje odličan pas u kazneni prostor rivala, odbrana Rembasa slabije reaguje, lopta stiže do Nemanje Pavlovića koji je smešta u mrežu, 2:0 za tim iz Zleginja.

Krenuli su gosti agresivnije ka golu rivala, napadali su u naletima, i na isteku 66. minuta su na spektakularan način stigli do gola. Jovan Jovanović je direktno iz kornera savladao golman Radulca, 2:1.

 

 

Smirili su tempo meča nakon toga domaći, u par navrata su mogli opet da stignu do prednosti od dva gol razlike, ali u tome nisu uspeli. Gosti su pokušavali da postignu novi gol, da stignu do remija i da utakmicu uvedu u neizvesnu završnicu, ali nove promene rezultata nije bilo. 

Vinogradar (Zleginje) - Rembas (Resavica) 2:1 (1:0)

Vinogradar: Radulac, Mitić, Marković, Gašić, Nikolić (od 21' Veličković), Maksić (od 68' Petković), Lisinac, Zdravković, Pavlović (od 88' Radojković), Vukojević (od 46' Knežević), Milovanović

Rembas: Vasić, Milutinović (od 50' Dimitrijević), Ljubisavljević, Milošević (od 42' Nešić), Bogdanović, J. Jovanović, N. Jovanović, Aleksić, L. Jovanović, Živković (od 92' Đorđević), Obradović 

U sledećem kolu Rembas dočekuje Slogu iz Despotovca, dok Vinogradar ide na noge Juhoru (Glavinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading