POTPUNI HAOS: Igrači i navijači preuzeli pravdu u svoje ruke - sudije jedva izvukle živu glavu! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene koje ne pripadaju fudbalskim terenima..

POTPUNI HAOS: Igrači i navijači preuzeli pravdu u svoje ruke - sudije jedva izvukle živu glavu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

U okviru 20. kola Vojvođanske lige Sever ekipa Preporoda iz Novog Žednika ugostila je sastav Đurđina. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije i 18 osvojenih bodova, dok su gosti sa pet bodova manje bili na poslednjem mestu u ligi.

Republika

Pred oko 200 gledalaca na stadionu u Novom Žedniku odigran je jako kvalitetan duel između dva tima koja se nalaze u donjem delu tabele, pa su bila pod imperativom pobede.

Poveli su domaći golom Ognjena Đuranovića u devetom minutu, prednost Preporoda duplirao je mladi vanja Kopunović na isteku 36. minuta. Imao je tim iz Novog Žednika sve u svojim rukama, ali se pred odlazak na odmor dešava situacija koja je preokrenula tok susreta.

Strelac prvog gola Đuranović dobija direktan crveni karton, nakon toga je i mladi David Kapetanović "pocrveneo", pa su domaći pred sam odlazak na odmor ostali sa devet igrača u polju.

 

 

U drugom poluvremenu gosti su na isteku 66. minuta smanjili na 2:1, dok su u nadoknadi vremena, pred sam poslednji sudijski zvižduk stigli do boda. Strelci za Đurđin bili su rezervisti, Darko Skenderović i Vedran Kujundžić.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, sudijska trojka u sastavu Petar Dražić (glavni), Milan Bosnić i Milovan Janjić (pomoćni), krenuli su put svlačionice, ali su ih na tribini i ispred prostorija kluba čekali domaći navijači koji apsolutno nisu bili zadovoljni njihovim odlukama tokom utakmice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Subotičke (@suboticke.rs)

 

Sudijska trojka je uspela da se probije do službenih prostorija, pa je sve prošlo bez većih incidenata. Snimak prilikom izlaska sudija na internetu je podeljen veliki broj puta, komentari na ovu situaciju su različiti, pa će krajnju odluku o oceni suđenja sigurno dati vrhovni organi sudijske organizacije kroz par dana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading